Metoda inedită prin care Pelinel a dat jos 10 kilograme după naștere

pelinel.jpg

valentina pelinel
Valentina Pelinel a slăbit în timp record
Foto: arhivA personală

În nici două săptămâni de când a devenit mămică, Valentina Pelinel (35 de ani) și-a revenit spectaculos. A slăbit nu mai puțin de 11 kilograme, iar asta fără a face nimic ieșit din comun.

Cu toate că a fost supusă unei operații de cezariană, intervenție după care recuperarea este mai grea decât în cazul unei nașteri naturale, vedeta arată acum extrem de bine. Faptul că a făcut sport pe tot parcursul sarcinii și faptul că nu a făcut vreun abuz alimentar au ajutat-o pe Valentina să revină la forma de odinioară.

Ea a explicat „minunea” pentru reporterii emisiunii „Focus Magazin”, difuzate de luni până joi de la 23.45, la Prima TV. Silueta de invidiat pe care o are acum Valentina nu este rezultatul nici unui regim: „Am dat jos în jur de 10 kilograme în două săptămânni, chiar 11 zile. Se duc repede, cu alăptatul nici nu simţi, imaginează-ţi că nu pot să ţin dietă, nu pot să fac sport încă, dar nu dorm şi alăptez”.

„Primele zile au fost grele”

Vedeta îl laudă pe micul Milan Cristian, despre care spune că este foarte cuminte și frumos și că seamănă atât cu ea, cât și cu tatăl lui. La început, nu a fost pregătită pentru noul rol, dar în doar câteva zile s-a obișnuit cu îndatoririle. „Primele zile au fost grele că au fost de acomodare, nici eu nu ştiam, eram stângace, acum deja am dexteritate, mă trezesc ca roboţelul”, a spus frumoasa mămică.

A fost la petrecerea Zinei Dumitrescu

pelinel_zina.jpg

valentina pelinel zina dumitrescu
Valentina Pelinel a sărbătorit-o pe Zina Dumitrescu
Foto: arhivă personală

 

Este cunoscută relația apropiată dintre Pelinel și „mama” Zina, așa că proapăta mămică nu a putut lipsi de la petrecerea dată duminică (19 iunie) în cinstea celor 80 de ani împliniți de Zina Dumitrescu. La Snagov a fost un adevărat spectacol, iar Valentina a avut prima apariție mondenă, la doar 11 zile de la naștere.

„Zina Dumitrescu e «mama» Zina, e ca o a doua, a treia mamă, că eu am mai multe. O am şi pe mama mea, şi pe doamna profesoară de fitness”, a MAI SPUS fostul model pentru „Focus Magazin”. 

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1