Medicul Andrei Baciu, propus la Sănătate, invitat pe catwalk

andrei-baciu.jpg

Andrei Baciu a fost retras de pe lista Guvernului după ce au apărut poze cu el în lenjerie intimă
foto: adevarul.ro

Cătălin Botezatu a sărit furibund în apărarea lui Andrei Baciu, tânărul chirurg de doar 29 de ani, care a pierdut portofoliul de la Ministerul Sănătăţii doar pentru faptul că a profesat ca model. Botezatu îi oferă generos un loc pe podium în prezentările sale şi condamnă ipocrizia românilor.

Cazul tânărului medic Andrei Baciu a pus lumea mondenă pe jar! Specialistul în chirurgie cardiacă şi toracică în vârstă de 29 de ani a fost înlăturat ca o măsea stricată din cabinetul premierului desemnat Dacian Cioloş, după ce pe internet au început să circule fotografii catalogate drept deocheate de opinia publică, în care viitorul ministru apărea în lenjerie intimă, pe vremea când era model. Iată ce spune designerul Cătălin Botezatu despre Andrei Baciu care a fost poreclit deja "ministrul pentru cinci ore".

"Societatea în care trăim este, cum să spun, atât de ipocrită şi atât de complexată, şi atât de frustrată, încât nu poate accepta ca un băiat care într-o anumită perioadă a vieţii sale a muncit ca model să se întreţină, asta este important. Că la urma urmei dacă a făcut modelling şi a profitat de faptul că arată bine, a făcut-o pentru a se întreţine la o facultate şi nu văd nimic rău în asta", a spus Cătălin Botezatu pentru emisiunea "Focus Magazin", de la Prima TV. 

Botezatu nu doar că sare în apărarea lui Andrei Baciu, dar a dat şi exemple de mulţi alţi politicieni români care au avut legătură cu lumea modelling-ului şi care nu au fost nici pe departe puşi la zid pentru acest lucru.

"Poate că a făcut modelling în tinereţe, ceea ce nu este un job urât, nu este un job vulgar. De ce suntem atât de, repet, ipocriţi, şi de ce uităm că Tăriceanu a fost model, ăsta cum îl cheamă de la Vrancea a fost model, Roberta Anastase a fost Miss România şi câţi politiceni la nivel global", a mai comentat Bote.

Botezatu îi propune lui Baciu să revină pe podiumurile de modă: "Da, oricând ar putea să facă modelling şi acum pentru că are toate datele".

Cazul lui Baciu este total opus faţă de cel al prim-ministrului canadian Justin Trudeau. Aşa se face că pe internet circulă un videoclip în care prim-ministrul face striptease şi se dezbracă la un eveniment monden. 

Nonconformist şi fără a fi în nici un fel judecat, cu atât mai puţin condamnat de opinia publică din Canada, Trudeau a acceptat să îşi dea hainele jos la gala "What A Girl Wants". Acesta a jucat într-un film numit „Marele Război", în anul 2007, şi are un tatuaj pe biceps-ul stâng.

Andrei Baciu are 29 de ani şi este preşedintele Asociaţiei SOS Drepturile Pacienţilor. El a absolvit în 2011 Facultatea de Medicină din cadrul Universităţii de Medicină şi Farmacie "Carol Davila" Bucureşti, a fost medic rezident la Secţia de Chirurgie Cardiacă de la Spitalul Fundeni, din ianuarie până în martie 2012, iar din aprilie 2012 până în mai 2014 a lucrat la Departamentul de Chirurgie Cardiovasculară şi Toracică de la Centre Hospitalier Universitaire Rouen din Franţa. 

Loading...

Citește și

  • andrei baciu

    Duminică (15 noiembrie), Dacian Cioloș a anunțat lista miniștrilor pe care o propune spre votare Parlamentului. Printre aceștia se număra și tânărul Andrei Baciu (28 de ani), un medic chirurg rezident, propus în funcția de Ministru al Sănătății. Premierul desemnat și-a retras propunerea după cinci ore, întrucât au apărut poze cu tănărul din perioada în care a fost model.

  • Premierul desemnat Dacian Cioloș a decis să nu îl mai includă în Cabinetul său pe Andrei Baciu, pe care îl propusese pentru postul de ministru al Sănătății, decizia fiind luată în urma controverselor apărute în spațiul public după nominalizarea acestuia.

  • catalin botezatu

    Cătălin Botezatu (48 de ani) a suferit o nouă intervenție medicală la inimă, marți (6 octombrie). Designerul s-a internat la Liv Hospital Istanbul încă de dimineață, unde a realizat un set complet de analize, după ce a acuzat stări de oboseală și ușoară sufocare, dar și o durere pregnantă în zona dintre gât și piept.

  • Cătălin Botezatu a tras o sperietură soră cu moartea după ce medicii au decis să-l deschidă pentru a vedea dacă mai necesită montarea unui stent la inimă. Acum Bote trebuie să ia un pumn de pastile pe zi şi încearcă să nu mai pună la inimă toate necazurile.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1