Maria Marinescu, din nou mireasă! Când va avea loc cununia religioasă

maria-marinescu.jpg

Maria Marinescu
FOTO: Arhiva personală

După o lună de la cununia civilă, Maria Marinescu va îmbrăca rochia de mireasă. Soţul ei, Alin Petrache, o duce pe creatoarea de modă la altar. Apropiaţii cuplului spun că nunta va fi una restrânsă, cu invitaţi aleşi pe sprânceană. Iar mirii s-au ocupat singuri de organizarea evenimentului.

Emoţii pentru Maria Marinescu! Creatoarea de modă şi soţul ei, Alin Petrache, preşedintele Comitetului Olimpic şi Sportiv Român, se vor cununa religios la sfârşitul acestei săptămâni.

Cei doi formează un cuplu de aproape patru luni, iar în urmă cu 29 de zile, au spus un DA hotărât în faţa ofiţerului stării civile, departe de ochii curioşilor. Doar că Maria şi Alin nu se mulţumesc cu un act aşa că vor să primească şi binecuvântarea lui Dumnezeu. Iată ce a declarat un apropiat al cuplului: "Sâmbătă se vor căsători şi religios. Au ales ca evenimentul să fie unul intim, vor participa aproximativ 50 de persoane. Rude şi prieteni apropiaţi. Naşi vor fi Radu Mărgineanu, un om de afaceri şi soţia sa. De altfel, aceiaşi care l-au cununat pe Alin şi cu Mara, prima soţie. Numai că, de data aceasta, la nuntă va participa şi tatăl lui Alin, Adrian Petrache, care la nunta fiului cu Mara nu a fost prezent. Cei doi s-au ocupat singuri de pregătirea evenimentului. Maria va îmbrăca tot o rochie albă, dar nu va fi chiar de mireasă. Este foarte fericită.", potrivit emisiunii Focus Magazin de la Prima Tv.

Căsătoria vine la mai puţin de şapte luni de la divorţul de fostul luptător din Legiunea Străină, francezul Frank Colin, cu care Maria s-a căsătorit, în martie 2009. Nunta a fost una parcă desprinsă din basme. Finalul nu a fost însă unul fericit. Cei doi au decis să se despartă vara trecută.

Maria şi Frank au rămas în relaţii bune. Cel puţin asta declara Frank imediat după divorţ. "Aşa a fost să fie, să ne despărţim. Maria este femeia cu care m-am însurat, este mama copilului meu. Nu aş face şi nu aş spune niciodată, dar niciodată, ceva împotriva Mariei, pentru că o respect pe ea, mă respect pe mine, dar mai presus de orice, îmi respect copilul. Am rămas în relaţii bune cu fosta mea soţie, ea ştie ce condiţii am eu în ceea ce îl priveşte pe fiul nostru şi mai ştie că trebuie să le respecte", declara Frank, potrivit emisiunii Focus Magazin.

Colin a fost arestat de autorităţile franceze în primăvara anului 2013, pentru trafic de droguri. Doi ani mai târziu, Maria i-a cerut divorţul, iar acesta i-a redat libertatea. Cei doi au un copil pe nume Levyn care a rămas în custodia creatoarei de modă. Francezul trebuie să plătească însă o pensie de întreţinere de 243 de lei lunar, până la majoratul copilului. De cealaltă parte, Alin Petrache, proaspătul soţ al Mariei, are şi el trei fetiţe dintr-o căsătorie anterioară. Maria Marinescu a mai fost căsătorită, înainte de Frank şi cu băiatul lui Ion Ţiriac, pentru scurt timp însă.

Loading...

Citește și

  • maria

    Distrus de puşcărie, distrus de acuzaţiile că e „capul” unei reţele de trafic de droguri, distrus de divorţul de Maria Marinescu. Cei aproape trei ani de puşcărie în Franţa l-au transformat radical pe Frank Colin (45 de ani). Dovadă stă şi fotografia apărută recent în revista franceză ”Marianne”, care a publicat un amplu articol despre afacerea ”Zborul Cocaina”.

  • După sarcina Valentinei Pelinel, o altă veste a căzut ca o bombă în showbiz. Creatoarea de modă Maria Marinescu a spus un "da" hotărât la ofiţerul Stării Civile alesului inimii ei, Alin Petrache, fost preşedinte al Federaţiei Române de Rugby. Cununia a fost confirmată de protagonişti, care au reuşit să se ascundă de ochii presei aproape trei săptămâni.

  • maria marinescu salon look nou

    Este un an schimbărilor pentru Maria Marinescu! Creatoarea de modă a trecut pe la ofiţerul Stării Civile la scurt timp după Revelion şi şi-a oficializat relaţia cu Alin Petrache, iar acum a simţit din nou nevoia unei schimbări. De data aceasta, designerul şi-a făcut programare la hair-stylist, de unde a plecat cu zâmbetul de buze.

  • maria marinescu, petrache, casatorie

    Iubirea puternică s-a transformat mai rapid decât se credea într-o relaţie cu acte-n regulă. Creatoarea de modă Maria Marinescu a devenit, oficial, doamna Petrache, după ce la jumătatea lunii ianuarie i-a spus „da” preşedintelui Comitetului Olimpic şi Sportiv Român.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1