Mădălina Ghenea, gesturi obraznice în văzul lumii

madalina_ghenea.jpg

madalina ghenea
Mădălina Ghenea a fost surprinsă făcând gesturi obraznice față de iubitul său

Cu Marco Borriello a avut parte de cele mai bune partide de sex din viaţa ei. Iar cu Gerard Butler a avut... siguranţă. Însă parcă niciunul nu a mângâiat-o cu foc aşa cum o face noul iubit. Mădălina Ghenea şi milionarul Matei Stratan nu fac economie la gesturi obraznice.

Paparazzi cancan i-au surprins în febra pasiunii, în plină stradă. Românca l-a ciupit de posterior pe iubit. Iar el nu a contenit să o sărute. 

Probabil pasiunea a atins cote maxime odată ce au ajuns acasă. Şi ce mai casă. O vilă de 10 millioane de euro, în Toscana, deţinută de şarmantul Matei Stratan.

Loading...

Citește și

  • De trei zile încoace, plouă cu vedete la Festivalul de film de la Ischia, Italia. Printre numele sonore care au adus în prim-planul presei internaţionale micuţa insulă italiană îi amintim pe Danny DeVito, Jeremy Irons, Tim Robbins, Zucchero, Danny Glover şi Sharon Stone. Iar Mădălina a avut parte de o surpriză!

  • madalina ghenea

    Nu are noroc în dragoste şi o recunoaşte şi ea! Mădălina Ghenea s-a fript cu Philipp Plein şi acum suflă şi în iaurt. Frumoasa româncă nu mai pare dispusă să intre într-o relaţie amoroasă, cel puţin pentru moment. Celebrul designer cu care actriţa s-a iubit pătimaş o lună s-a întors la fosta iubită, rusoaica Oksana Zagumennova.