Luminița Anghel nu o mai vrea înapoi pe fetița pe care voia să o adopte!

luminita_anghel.jpg

luminita anghel
Luminița Anghel a ajuns la capătul puterilor
foto: captură KanalD

Luminiţa Anghel e de neclintit. Nu mai vrea să aibă nici o relaţie cu Măriuca, fetiţa pe care a vrut din tot sufletul să o adopte, dar de pe urma căreia s-a ales numai cu necazuri şi scandaluri. Deşi mama biologică a fetiţei vrea acum să-i înapoieze copilul, solista o consideră pe Măriuca un capitol încheiat din viaţa ei.

După ce a văzut-o pe Măriuca într-un centru de plasament, Luminiţa Anghel a decis să-i ofere acesteia un Paşte de neuitat. Se întâmpla în 2009. Cinci ani mai târziu, mama biologică a fetiţei, Angelica Constantin, a pornit un război mediatic împotriva artistei şi a acuzat-o că i-a furat fetiţa. Femeia a dus o luptă acerbă cu Luminiţa pentru custodia Măriucăi, iar la finalul anului 2014 fetiţa s-a întors în centrul de plasament. Recent, însă, Angelia Constantin s-a răzgândit.

"Eu am vrut să-i dau fetiţa. I-o dau şi acum, chiar vreau să i-o dau pe Măriuca. Ştiu că are grijă de ea, are o situaţie bună şi nu i-ar lipsi nimic, însă o singură condiţie. Mergem la notar în prezenţa a doi martori şi semnăm un document în care menţionăm că mă lasă să văd fata ori de câte ori doresc pentru totdeauna. Doar aşa îi dau fata, nu vreau nimic mai mult. Eu sunt amărâtă. Îl mai am şi pe cel mic. E greu să te descurci. Noi ne căutam si de muncă", a declarat Angelica Constantin, potrivit emisiunii Focus Magazin, difuzată de luni până joi, de la 23.45, la Prima Tv.

„Nu mai sunt în nici o relaţie, nu pot spune nimic despre asta altfel. Nu mai suntem în nici o relaţie, e bine aşa cum e şi subiectul e încheiat”, le-a mărturisit Luminița Anghel reporterilor emisiunii. Acum solista îşi dedică tot timpul fiului ei biologic, Filip, în vârstă de 4 ani. Fiul ei adoptiv, David, a împlinit deja 18 ani. „Filip este copilul meu biologic, nu se compară. Dar subiectul acela este încheiat, din foarte multe motive, toată lumea ştie, nu mai e nimic de făcut”, a mai spus artista.

Luminiţa Anghel a făcut furori când l-a luat pe cel mic cu ea la un eveniment monden. „ E prima dată când îl scot pe Filip la un eveniment monden, de altfel noi ieşim o dată pe an. Filip de altfel a ieşit în ideea că va fi un loc de joacă unde vor petrece alătrui de gaşca Zurli şi a crescut la grădi, merge şi el ca toţi copii de vârsta lui şi are altfel de atitudine decât până acum, e mai prietenos”, a explicat.

Și-a găsit marea dragoste

Şi se pare că Luminiţa poate spune cu mâna pe inimă că şi-a găsit sufletul pereche, în persoana soţului ei, Silviu Dumitriade. „În sfârşit mi-am găsit marea dragoste. Marea mea dragoste e acasă, nu e deloc monden, dar s-a buucrat să ne vadă ieşind împreună, a fost de acord să-l aduc pe Filip aici pentru că aşa cum spuneam prefer să nu îmi expun foarte mult copilul. Nici nu mai sunt vremurile ca altădată şi e mai bine aşa”, a mărturisit vedeta.

La 48 de ani, Luminiţa se consideră o femeie împlinită, deşi viaţa i-a rezervat şi surprize neplăcute. „Da, mă consider o femeie fericită, o femeie care are tot ce-şi doreşte. Întotdeauna m-am mulţumit cu mai puţin decât au vârsta alte fete la vârsta de 20-25 de ani, dar acum la 45 şi cinci plus mă simt extraordinar! Şi de abia aştept să-i împlinesc pe cei 50 să spun cu mândrie: «am 50» şi să nu-mi pară rău”, a mai spus ea.

 

 

 

 

Loading...

Citește și

  • luminita anghel

    Angelica Constantin, femeia care s-a aflat într-un război rece cu Luminiţa Anghel, vrea să facă pace cu artista. Mama fetiţei adoptate de cântăreaţă a venit la tv să-şi ceară scuze şi să o asigure pe solistă că o lasă să-i crească copilul. Din păcate, scuzele ei vin prea târziu. Micuţa este la un centrul de plasament de la finele anului 2014.

  • Solista Luminiţa Anghel (47 de ani), aflată într-o vacanţă prelungită, alături de soţul ei, în America, a onorat, weekend-ul trecut, invitaţia lui Cătălin Botezatu la Festivalul de modă ”New York Couture Fashion Week”. Ea a interpretat trei piese, fără să încaseze un dolar.

  • luminita anghel

    Luminița Anghel (47 de ani) s-a întors de două săptămâni în țară, după o vacanță de câteva luni în Florida, Statele Unite ale Americii. Deși s-a zvonit că artista ar fi dorit să emigreze pentru că ar avea probleme cu banii și că a fost nevoită să se întoarcă pentru că nu a mai avut concerte în tot acest timp și pentru că soțul ei nu și-ar fi găsit un loc de muncă, ea neagă cu vehemență.

  • luminita anghel

    Cunoscuta interpretă de muzică uşoară a plecat din ţară hotărâtă să nu revină prea curând după ce a realizat că nu mai este apreciată. Şi totuşi, înainte de a pleca, Luminiţa Anghel (47 de ani) a lăsat o urmă muzicală, rodul colaborării cu Mihai Alexandru.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1