Laurette va avea mașină nouă! Tot Țiriac o sponsorizează?

laurette.jpg

laurette
Laurette nu și-a recuperat mașina
Foto: Facebook

Laurette nu mai varsă lacrimi amare după maşina furată din faţa blocului de către acoliţii fostului ei iubit. Pantera neagră din showbiz conduce deja un alt automobil. Surpriză însă! Va primi un bolid de fiţe până la sfârşitul anului. Să fie oare acelaşi sponsor generos din vară, în persoana magnatului Ion Ţiriac?

Laurette nu și-a recuperat nici acum mașina luată din fața blocului, în 5 octombrie, căci polițiștii încă anchetează cazul. Cu toate acestea, mulatra are și motive de bucurie: se afișează la volanul unei mașini de împrumut, iar în câteva luni o să primească una nouă, a povestit ea pentru cei de la Focus Magazin, emisiunea de noapte de la Prima Tv.

"Nu am luat mașina nici acum, dar nu mă plâng. Am cu ce să merg. Eu trag speranţe şi sper că justiţia să-şi facă treaba foarte bine, sunt încrezătoare, adică maşina trebuie să se întoarcă la utilizatorul de drept. Cât or s-o mai ţină acolo? Până acum se face anchetăşi aşteptăm", a povestit modelul.

Laurette nu plânge în pernă până îşi va recăpata maşina, căci surpriză mare! Moş Crăciun  îi va dărui mulatrei un nou bolid de fiţe! Să fie oare acelaşi sponsor generos de astă vară?!  “O să aveţi o surpriză, pentru că în câteva luni o să primesc o maşină nouă! Frumoasă”, a mai spus Laurette pentru reporterii Focus Magazin, care au și întrebat-o dacă tot de la Țiriac. La această întrebare, Laurette s-a abținut de la comentarii.

laurette.jpg

laurette
Laurette și Țiriac au fost surprinși împreună pe litoral
foto: Mihai Ionescu

 

Loading...

Citește și

  • Astăzi, de dimineață, Laurette Atindehou s-a trezit că nu mai are autoturismul în fața casei, Range Roverul înscris pe Bulgaria, pe care-l primise de la fostul ei iubit Mihai. Vedeta a sunat imediat la Poliție să anunțe furtul, iar organelle abilitate au intrat pe fir.

  • laurette masina veche range rover

    Astăzi (joi, 6 octombrie) se pare că este ziua norocoasă a "modelului de ciocolată", aşa cum este cunoscută Laurette în peisajul monden. Poliţiştii i-au găsit maşina pe care tânăra a declarat-o miercuri furată. Vedeta l-a acuzat de furt pe fostul ei iubit, Mihai, pe numele căruia a și făcut plângere la poliție.

  • laurette sexy bucuresti masina cadou tiriac

    Laurette e pe cai mari şi la propriu şi la figurat! Frumoasa vedetă traversează o perioadă favorabilă din toate punctele de vedere şi se afişează la volanul unui bolid în valoare de 50.000 de euro, care ascunde sub capotă mulţi cai putere. După ce a făcut plajă cu Ion Ţiriac în urmă cu mai bine de o săptămână, mulatrei a început să-i surâdă norocul şi nu trebuie să fii un fin cunoscător ca să-ţi dai seama că ea conduce maşini de la firma celebrului magnat.

  • ion tiriac mamaia

    Imaginile cu Ion Țiriac și Laurette împreună la plajă, la Mamaia, i-au luat prin surprindere pe cei care nu se așteptau să-l vadă pe cel mai bogat român în compania uneia din vedetele preferate ale presei tabloide de la noi. Dacă ne uitam însă în trecutul recent al magnatului, vedem că frumoasa Laurette nu e singura apariție surprinzătoare la brațul lui Țiriac.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1