Jessie J șochează publicul la premiera filmului "Ice Age 5"

jessie_j.jpg

jessie j
Jessie J, apariție surprinzătoare la premiera filmului "Ice Age 5"
Foto Getty

Este clar! Jessie J dă tonul în materie de... look-uri spectaculoase! Cântăreaţa şi-a făcut apariţia cu o coafură "strălucitoare" la propriu! Şi nici ţinuta nu a fost greu de observat! Un pic masculină dar debordand de feminitate!

Toate acestea combinate cu o voce.. de milioane! Jessie a dat viaţă personajului "Brooke" din filmul "Ice Age: Collison Curse". Iar rezultatul este pe măsura aşteptărilor: spectaculos!  

Un look nou, o ţinută neagră complet şi... un aer masculin. Aşa şi-a făcut apariţia Jessie J la premiera filmului Ice Age 5 din Los Angeles. Cântăreaţa este o apariţie spectaculoasă de fiecare dată când păşeşte pe covorul roşu şi... nici de această dată nu a făcut excepţie.

Jessie a ales o ţinută mai... rebelă, androgină şi totodată, foarte chic! Cântăreaţa a strălucit într-o jachetă neagră cu franjuri  supradimenisionata, care acoperea o salopetă largă, neagră din mătase. Bineînţeles, ţinuta a fost "asortată" cu un colier negru ce îi dădea un aer rebel. 

jessie.jpg

jessie j
Jessie J a purtat o ținută androgină
Foto Getty

Nici noul ei look nu a fost trecut cu vederea. Pentru ca ţinuta să fie...completă, Jessie s-a tuns băieţeşte şi a optat pentru o culoare blond-platinat. Iar coafura semăna cu "razele soarelui", aşa cum au numit-o criticii! 

Şi nici nu e de mirare că Jessie J s-a vopsit blondă! Vorba aceea, trebuie să semene cât mai mult cu personajul din "Ice Age: Collison Curse", căruia îi dă viaţă cu vocea ei. 

Sunteţi curioşi cine este Brooke? Brooke este o femelă-leneş. Este foarte...ciudată şi este foarte mândră de locul din care provine. De altfel, se pare că Brooke se îndrăgosteşte de Sid. Staţi! Asta nu este tot!  Jessie a scris şi linia melodică pentru personajul ei: "Inspiraţia mea pentru melodie a fost faptul că oricine în viaţă ajunge într-un punct în care crede că este un star!"

Aşadar, dacă sunteţi curioşi în ce aventuri va porni nou-venita Brooke, puteţi urmări filmul în cinematografe! 

Loading...

Citește și

  • jessie j

    Jessie J (27 de ani) este una dintre cele mai apreciate cântărețe britanice. Vedeta face parte din echipa de antrenori a concursului „The Voice”, iar într-una dintre edițiile emisiunii, a demonstrat că merită să se afle pe scaunul de jurat.

  • jessie j operatie inima

    Jessie J (27 de ani) s-a operat, dar nu a vrut să dea detalii despre intervenția misterioasă pe care a făcut-o. Fanii ei știu că artista are probleme cardiace, dar ea i-a asigurat că nu are nici o legătură cu inima. Cântăreața a publicat poze în care apare pe patul de spital, pe contul ei personal de Instagram.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1