Irina Niculae ex-ASIA și soţul ei, dragoste ca-n povești. Își doresc un copil

irina_niculae_vizer.jpg

irina niculae
Irina Niculae și Marius Vizer își doresc să aibă un copil
Foto Click!

De unsprezece ani trăiesc o poveste de dragoste ca-n poveşti. Vorbim despre Irina Niculae, "fata cu codiţe" din fosta trupă ASIA...şi Marius Vizer, preşedintele Federaţiei Internaţionale de Judo.

Irina a mărturisit pentru revista OK că s-a hotărât să se mărite... cu doar două săptămâni înainte de marele eveniment. Secretul relaţiei lor aparent perfecte? Irina spune că, deşi ocupat, soţul ei nu a neglijat-o niciodată.

Călătoresc des şi îşi fac timp doar pentru ei. Şi pentru că se iubesc tare mult, Irina şi Marius îşi doresc un copil, dar lasă lucrurile în voia sorţii. Dar aflaţi mai multe detalii în revista OK, unde veţi vedea şi o şedinţă foto în exclusiviatate cu Irina şi Marius Vizer.

 

Loading...
 
 

Citește și

  • ”Ultima burlăciţă” a fostei trupe ASIA, Irina Nicolae, s-a măritat în mare secret şi în mare lux. Cântăreaţa a făcut nunta cu controversatul om de afaceri Marius Vizer la un hotel de fiţe din Budapesta, în prezenţa unor oaspeţi de seamă, precum Al Bano, Nadia Comăneci, Ion Ţiriac sau Ilie Năstase.

  • Irina Nicolae (37 de ani) şi-a oficializat relaţia, weekendul trecut, cu Marius Vizer, dar invitaţii au fost aleşi pe sprânceană. Mireasa pare că a uitat de Anemona, Sorana şi Anca Neacşu, alături de care a făcut istorie, pe plan muzical, cu trupa ASIA, cu piesa ”Ia cu tine şi inima mea”, aşa că nu le-a aşezat la masă.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1