Giulia este talentată în bucătărie! Ce desert a pregătit vedeta

giulia.jpg

Giulia Anghelescu
FOTO: Arhiva personală

Nu numai că e o artistă talentată, dar să vezi ce pricepută e la "bucătărit". Giulia Anghelescu a pregătit un desert delicios cu multă ciocolată. Este unul dintre deserturile preferate ale Giuliei. Vedem cum i-a ieşit, în "O reţetă şi-o vedetă".

A venit rândul Giuliei Anghelescu să ne arate cât de pricepută este la gătit. Solista ne-a propus un desert care se prepară rapid şi e foarte gustos.

''Facem nişte pancakes cu nutella. Este unul dintre deserturile preferate ale familiei mele, aşa că având în vedere că mi s-a dat comandă să fac şi acasă diseară, m-am gândit să vă fac şi vouă ca să vedeţi ce şi cum iese. Avem nevoie de crema de ciocolată, căpşuni, praf de copt, zahăr, un ou, lapte, făină, esenţă de vanilie, unt'', a mărturisit Giulia.

Giulia Anghelescu a trecut la treabă. Peste compoziţie se adaugă zahărul vanilat, esenţa de rom, untul şi făina amestecată cu praful de copt.

''Şi le tot amestecăm până o să iasă o spumă de lapte mai compactă. Acum nu ştiu dacă o să reuşeşc eu cea mai bună dintre toate reţetele pentru că repet, nu folosesc acest zahăr pudră. Eu sunt moldoveancă, cam tot ce fac eu este foarte bun. Trebuie să mixăm până în momentul în care iese o pastă destul de omogenă. Poţi să le faci cu ce vrei tu! poţi să le faci cu banane, deci merg şi cu brânză'', a mai spus solista.

Compoziţia pentru clătite este gata: ''Încercăm să punem prima clătită. În momentul în care o să apară multe bule deasupra o să fie gata de întors! ăsta e secretul. Ca să vă daţi seama că sunt gata clătitele trebuie să aveţi o scobitoare la îndemână, înţepaţi puţin să vedeţi dacă rămâne ceva pe interior sau nu'',

Acum nu a mai rămas decât să testăm talentul artistic al Giuliei: ''Am făcut curat la locul de muncă cum se spune. O să punem puţină ciocolată. Şi cam aşa arată. Poftă mare să aveţi'', a încheiat Giulia.

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1