Giulia Anghelescu și-a schimbat complet garderoba! Cum arată solista acum

giulia-anghelescu.jpg

Giulia Anghelescu
FOTO: Arhiva personală

E mai schimbătoare ca vremea nu doar când vine vorba de coafuri, dar şi de ţinute. Dacă tot a venit primăvara, Giulia Anghelescu a decis să-şi reînnoiască garderoba.

Primăvara şi-a intrat deja în drepturi. Giulia Anghelescu a acceptat bucuroasă propunerea redactorilor voux.ro de-a proba câteva ţinute în tendinţele noului sezon.

În fiecare zi de vineri redacţia voux.ro merge în oraş, în cele mai cool locuri de vizitat, în spa-uri, în magazine, azi am mers cu Giulia, unde vom descoperi colecţia de primăvară vară pentru acest an'', a precizat Nicoleta Nicolae, redactor șef voux.ro, pentru Focus Magazin.

Stilistul s-a întrecut pe sine şi a ales pentru Giulia câteva ţinute în care cântăreaţa va face, cu siguranţă, furori.

Zis şi făcut! Giulia a intrat în cabina de probă şi a îmbrăcat prima ţinută, în stilul marinăresc, tocmai potrivit pentru o vacanţă de neuitat la malul mării. 

''A venit căldura şi toată lumea vrea la mare. Păi e normal să vrem la mare, am aşteptat atâta să vină căldura şi e o ţinută care mie îmi place foarte mult şi în care mă simt bine, şi aşa aş merge pe stilul ăsta foarte marin pentru vara asta..şi mi se pare că sunt ok, dacă mă simt eu bine asta e tot ce contează. O să mergem în vacanţă cu cei mici la mare, undeva'', a precizat Giulia.

După ce fetele s-au pozat în fel şi chip, s-a trecut la o altă ţinută, foarte chic, inspirată din moda anilor 70. Şi aici Giulia s-a "împiedicat".

''Port, normal că port şi fusta de jeans este una dintre preferatele mele, nu neapărat la această lungime, dar mă bucură că a revenit în tendinţe şi că vara asta. Pentru mine e o ţinută îndeajuns de comodă încât aş putea să merg să-mi iau fata de la grădiniţă'', a mai adăugat solista.

În schimb, bluza decoltată a satisfăcut-o din plin pe solistă căci i-a pus în valoare tatuajele, de care este foarte mândră. Pe ultimul l-a făcut chiar de ziua ei şi este încă incomplet.

 

 

 

 

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1