Gina a făcut ulcer, Ruby a rămas fără fund! Fetele sexy s-au întors din junglă cu sănătatea la pământ

12-13-vedete-1-tifetz-mare-iunie2012-8.jpg

Solista e disperată să revină la formele apetisante cu care făcea furori în Playboy, în urmă cu doi ani
foto: Playboy

Frumoasa Ruby, solista care înnebunea bărbaţii cu fundul ei bombat, foarte sexy, şi-a pierdut de tot “comoara”. După 21 de zile petrecute în jungla africană la “Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, Ruby a slăbit 7 kilograme, iar posteriorul ei s-a fleşcăit.

De o săptămână de când s-a întors din infernul african, Ana Claudia Grigore, cunoscută sub numele de scenă Ruby (26 de ani), nu se mai opreşte din mâncat. 21 de zile a făcut cură de fasole şi orez şi şi-a întors stomacul pe dos îngurgitând la probele cu “scârboşenii” ale concursului penis de taur, creier de vacă cu viermi, fudulii de porc şi anus de struţ. Urmarea: Ruby s-a întors acasă piele şi os! A slăbit 7 kilograme, s-a umplut de bube pe faţă, dar, cel mai rău, solista plânge şi oftează după fundul ei odată apetisant. 

A slăbit 7 kilograme

Dacă în 2012 făcea furori în Playboy cu posteriorul bombat, pe care şi l-a expus în toată splendoarea lui, acum Ruby varsă lacrimi amare în faţa oglinzii, căci şi-a pierdut cea mai de  preţ “comoară”. “Am lăsat în Africa jumătate din mine! Am slăbit atât de tare încât mi-au mai rămas numai buzele şi nasul. Dar recuperez repede. De când m-am întors tot ce am făcut a fost să mănânc foaaaarte mult, să dorm, să mă trezesc şi să mănânc iar! Ştiţi vreo cură de pus fundul la loc rapid?!”, se lamentează bruneta, care înfulecă toată ziua pentru a reveni la formele cu care obişnuia să facă ravagii prin videoclipuri.

12-13-vedete-2-ruby-la-provocarea-junglei-1.jpg

Solista abia a mestecat penisul de taur

12-13-vedete-3-ruby.jpg

Nici zeama scârboasă nu i-a picat bine

12-13-4.jpg

La sfârșitul competiției, pantalonii cădeau de pe ea

12-13-vedete-5-ruby-slaba.jpg

Zilele trecute, Ruby s-a pozat cu coastele la vedere

Moroşanu şi-a făcut praf spatele

“Regele junglei” Cătălin Moroşanu (30 de ani)  are şi el de suferit după 21 de zile de coşmar petrecute în tabăra de la “Sunt celebru, scoate-mă de aici!” (Pro TV). Luptătorul K1 şi-a distrus spatele în urma probelor aproape inumane din concurs. În următoarea perioadă, Moroşanu va face tratamente intensive la coloană la Bio Ortoclinic, unde şi-a achiziţionat un pachet în valoare de 5.000 de euro. 

Gina Pistol, probleme cu stomacul 

După experienţa din Africa de Sud, Gina a rămas cu sechele mari din cauza scârboşenilor pe care a trebuit să le mănânce. Pistol (33 de ani) are dureri mari la stomac şi se pare că s-a ales cu un ulcer. “Nu-şi dă seama de la ce este, orice mănâncă îi face rău. Are mereu stări de vomă şi se manifestă la fel ca o indigestie”, ne-a spus o prietenă a Ginei.

 

Loading...

Citește și