FOTO EXCLUSIV Uite cum a schimbat-o sarcina pe Elena Băsescu! Bruneta a căpătat proporţii considerabile, iar silueta de fotomodel este istorie

mare2.jpg

Cea de-a doua sarcină şi-a pus amprenta pe silueta Elenei Băsescu. Mezin fostului preşedinte s-a îngrăşat considerabil
Fotografii: CAPS

Elena Băsescu e mai “împlinită” ca niciodată! Atât la propriu, cât şi la figurat. Mezina fostului preşedinte se pregăteşte dintr-un moment în altul să aducă pe lume băieţelul mult dorit. Dacă la prima sarcină, silueta ei nu a avut prea mult de suferit, la a doua a căpătat proporţii considerabile.

usa.jpg

Bruneta a mers la un salon de înfrumuseţare din Capitală

Fotoreporterii Click! au surprins-o pe Elena (34 de ani), zilele trecute, în timp ce ieşea de la o clinică de înfrumuseţare din Capitală, pe care o frecventează de ani de zile. Se pare că noua siluetă îi cam dă fiori brunetei, care face tot posibilul ca după sarcină să nu rămână cu vergeturi sau celulită.

Dacă înainte făcea parada modei pe străzi cu ţinute de mii de euro, acum, de câteva săptămâni, Eba nu mai iese dintr-o pereche de pantaloni de trening şi o blăniţă cu steluţe albastre, acestea fiind probabil şi singurele haine care-i mai cuprind silueta de gravidă. Chiar dacă nu a renunţat la şofat, Elena e o graviduţă responsabilă şi nu mai poartă pantofi cu toc. Bruneta a optat pentru o pereche de cizmuliţe călduroase, mai ales că temperatura de afară nu era prea “prietenoasă”.

 • elena basescu imagine
  Eba a parcat şi a căutat geanta prin maşină
  Foto CAPS
 • elena basescu imagine
  Elena a coborât greu din maşină
  Foto CAPS
 • elena basescu imagine
  Coborâtă din maşină, Elena s-a îndreptat spre clinică
  Foto CAPS
 • elena basescu imagine
  Elena a luat aproape 30 de kilograme în plus de când este însărcinată pentru a doua oară
  Foto CAPS
 • elena basescu imagine
  După câteva zeci de minute a părăsit clinica
  Foto CAPS
 • elena basescu imagine
  Elena Băsescu s-a îndreptat spre maşina cu care a venit
  Foto CAPS
 • Maximize

1/6

masina.jpg

Anul trecut, în a cincea lună de sarcină, Eba umbla în rochiţe sexy

Elena a născut o fetiţă, pe Sofia Anais, în septembrie 2013, iar atunci s-a îngrăşat aproape 20 kg. Mai mult, EBa a declarat că nu s-a ferit de alimentele bogate în proteine şi a făcut tot posibilul ca fiica ei să beneficieze de lapte matern. După alăptare, a topit rapid kilogramele şi şi-a recăpătat silueta de fotomodel. Elena are 1,68 m înălţime şi-n zilele ei bune cântărea între 56 şi 60 kg. Cel mai probabil, acum bruneta a ajuns la 90 kg.Se pare însă că poftele sunt mai intense la a doua sarcină. Chiar şi aşa, suntem siguri că după ce familia Băsescu se va mări, Elena va declara rapid război cântarului.

Ce bine arăta la prima sarcină

primasarcina.jpg

Silueta Elenei nu suferise modificări drastice la prima sarcină

La prima sarcină, silueta Elenei Băsescu nu a avut prea mult de suferit. În ultima lună de sarcină, EBa şi soţul ei, Bogdan Ionescu, s-au pozat în camera bebeluşului. Mezina preşedinteleui decorase camera fetiţei înainte de a o aduce pe lume. La toate pregătirile a luat parte şi soţul ei.

aiamica.jpg

Micuţa Sofia Anais a împlinit 2 ani în septembrie 2014

Pe atunci, bruneta nu avea fălcuţe şi purta un tricou roz şi o pereche de pantaloni scurţi. Chiar dacă se pregăteşte să treacă pentru a doua oară prin chinurile facerii, dar şi să ducă o “bătălie” crâncenă cu kilogramele recent acumulate, Elena a declarat că-şi doreşte trei copii. 

E căsătorită cu Bogdan Ionescu

nunta.jpg

Elena şi Bogdan s-au căsătorit la Palatul Snagov

Elena Băsescu şi Bogdan Ionescu (34 de ani) s-au căsătorit, în septembrie 2012, la Palatul Snagov. Primul copil al cuplului, micuţa Sofia Anais, a venit pe lume pe 1 septembrie, în ziua în care cei doi au împlinit un an de la căsătorie. Naşii nepoatei preşedintelui Traian Băsescu sunt primarul Chişinăului, Dorin Chirtoacă, şi soţia sa, precum şi familia dr. Cârstoiu, cel care a adus-o pe lume pe nepoata preşedintelui. În iulie, EBa a anunţat că este din nou însăcinată. Cel mai probabil, bruneta va naşte la sfârşitul lunii februarie.

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1