Fostul soţ al Mariei Marinescu, înjunghiat în închisoare

maria-marinescu-sot.jpg

Maria Marinescu şi Frank Colin au divorţat după şase ani de mariaj
Foto: Click!

Frank Colin, fostul soţ al Mariei Marinescu, a trăit clipe de groază! A fost la un pas de moarte după ce a fost înjunghiat în închisoare. Fostul luptător de elită din Legiunea Străină a fost dus de urgenţă la spital, iar din fericire viaţa lui se află în afara oricărui pericol.

Frank Colin, fostul soţ al creatoarei de modă Maria Marinescu, stă de trei ani în spatele gratiilor în Franţa, fiind acuzat de trafic de droguri. Până acum a încercat să se ţină departe de probleme în închisoare, dar iată că a trecut prin clipe de groază, recent, după ce a intrat într-o altercaţie cu patru deţinuţi, conform emisiunii Focus Magazin de la Prima TV. Cei patru ar fi încercat de mult să îl prindă pe Frank Colin, dar au reuşit de abia acum. Deşi fostul soţ al Mariei Marinescu a reuşit să le ţină piept, dar unul dintre rivali a scos un cuţit făcut în închisoare. Rana lui Colin a fost din fericire superficială şi este bine acum. 

Anii petrecuţi în închisoare şi-a pus amprenta pe chipul fostului soţ al Mariei Marinescu. În urmă cu trei săptămâni a apărut o poză cu acesta, din care se vede căa slăbit mai bine de 10 kilograme, are barbă şi a albit!

"Clientul meu e închis de aproape trei ani. Acuzaţiile care i se aduc, adică faptul că îi cunoaşte pe ceilalţi inculpaţi, nu justifică decizia de a sta un timp atât de îndelungat în închisoare", declara avocatul lui Colin, Jerome Susini, pentru BFM TV.

Colin susţine în continuare că singura lui vină este că s-ar fi infiltrat în reţeaua de trafic de cocaină pentru a ajuta "servicii secrete, inclusiv din România, dar şi organizaţii de luptă anti-drog".

Maria Marinescu şi Frank Colin s-au separat legal în vara acestui an, după şase ani de căsnicie! Francezul era închis de mai bine de doi ani şi şi-a dat acordul din puşcărie pentru a-i reda libertatea soţiei sale. Judecătorii români au ţinut cont de dorinţa Mariei Marinescu şi a lui Frank Colin, ca băiatul celor doi, Levyn, în vârstă de 5 ani, să fie crescut de mama lui, iar francezul să plătească o pensie de întreţinere de 243 de lei lunar, până când Levyn va deveni major.

Loading...

Citește și

  • maria

    Distrus de puşcărie, distrus de acuzaţiile că e „capul” unei reţele de trafic de droguri, distrus de divorţul de Maria Marinescu. Cei aproape trei ani de puşcărie în Franţa l-au transformat radical pe Frank Colin (45 de ani). Dovadă stă şi fotografia apărută recent în revista franceză ”Marianne”, care a publicat un amplu articol despre afacerea ”Zborul Cocaina”.

  • În sfârşit, a reuşit! Maria Marinescu e ca şi divorţată. Creatoarea de modă s-a prezentat, ieri, în faţa judecătorilor cu dovada că soţul ei, francezul Frank Colin, aflat de doi ani după gratii, este de acord cu desfacerea căsătoriei.

  • Maria Marinescu a renunţat ieri la procesul de divorţ şi a decis să mai dea o şansă mariajului cu Frank Colin. Şi asta datorită veştilor incredibile care vin tocmai din Franţa. Soţul ei ar putea fi eliberat în curând din puşcărie din cauza unor vicii de procedură.

  • maria marinescu, frank colin, sot, inchisoare, trafic, droguri, divort, tribunal

    A luat-o de la capăt! Maria Marinescu se chinuie din nou să divorţeze de francezul aflat în puşcărie. Pentru că are nevoie de acordul lui Frank Colin ca să devină mai repede o femeie liberă, creatoarea de modă s-a dus în Franţa, însă nu a ajuns la tribunal.