Florin Chilian se visează musculos VIDEO EXCLUSIV

florin_chilian_01.jpg

florin chilian
Oare o să reuşească Florin Chilian să dea burta jos?
Foto Click!

Dorian Popa, Victor Slav sau Alex Velea sunt istorie. Doamnelor, pregătiti-vă! Florin Chilian s-a pus serios pe treabă şi se pregăteşte să îi ajungă din urmă pe musculoşii din showbiz!

Cântăreţul Florin Chilian s-a hotărât. Intră în Marea Transformare și vrea pătrăţele pe abdomen. Aşa că a dat fuga la sala de sport: "Eu am un singur pătrățel, iar singura diferență la el e faptul că și-a luat o formă de dreptunghi și dacă îl iei așa din profil o să vezi că e ușor eliptic. E doar o dovadă de lene și promit că de mâine alături de Daiana ne ocupăm de întreținere musculară că să avem și noi succes la radio în România.

Trebuie însă să opriți destul de des filmarea pentru că mă sufoc dacă îmi țin respirăția mai mult de 3 secunde, nu de altă dar trebuie să rezolvăm boilerul. Astea 20 de minute pe zi cred că pentru puturoșii ca mine, pentru leneșii ca mine cred că sunt minunate, măcar pentru febra de a două, de a treia zi", a declarat artistul în cadrul unui interviu acordat emisiunii Click! de la Prima Tv.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1