Fiica lui Mihai și a Iuliei Albu a împlinit 7 ani! Ce cadou fabulos a primit

mikaela.jpg

mikaela albu
Mikaela, fiica Iuliei și a lui Mihai Albu, a împlinit 7 anișori
Foto: Facebook

Mikaela este fiica lui Mihai și a Iuliei Albu. Micuța, aflată în clasa întâi, a împlinit șapte ani, motiv de mare bucurie în familie. Designerul de pantofi a dat o petrecere demnă de o prințesă, la care a adunat prietenii de joacă ai fiicei sale.

Marea absentă de la petrecere a fost Iulia Albu, dar a compensat cu un cadou de milioane: un diamant sclipitor și extrem de prețios, pe care fetița îl avea la gât, sub forma unui pandantiv. Adunarea de copii și voie bună a avut loc la un spațiu de joacă pentru cei mici. Mihai Albu s-a pregătit cum a putut el mai bine pentru aniversarea puștoaicei sale. Designerul a comandat uhn tort ca din povești, dar un alt cadou nu îi făcuse încă la momentul petrecerii.

"Nu i-am făcut cadoul încă. Am stabilit că după petrecere. Ea își dorește o pisică, dar aici trebuie acordul mamaei, căci locuiește la ea", a povestit Mihai pentru "Focus Magazin", emisiunea mondenă de la Prima Tv. Designerul a dezvăluit că-și dorește mai mult timp cu fiica sa.

mihai_albu.jpg

mihai albu
Mihai Albu i-a comandat un tort de prințesă fiicei sale
Foto: Facebook
Loading...

Citește și

  • iulia albu

    Ediție specială joi seară, 28 iulie, a emisiunii "Wowbiz". Ultima apariție pe sticlă din acest sezon a prezentatorilor Mădălin Ionescu și Andreea Mantea a coincis cu ziua de naștere a Iuliei Albu, care a împlinit 35 de ani, cea care are o rubrică permanentă în show-ul de noapte al celor de la Kanal D.

  • iulia albu fata mikaela

    Iulia Albu (34 de ani) este o mămică fericită și foarte mândră. Fashion-editorul se laudă cu Mikaela (5 ani) pe rețeaua ei de socializare, iar micuța este o adevărată prințesă. Ea poate concura cu copiii faimoși ai cuplurilor de la Hollywood, fiind foarte cochetă și pozând ca un adevărat model.