Elena Merișoreanu a spus tot despre nunta fiicei ei!

elena_merisoreanu_1.jpg

elena merisoreanu
Elena Merișoreanu așteaptă cu nerăbdare nunta fiicei ei
foto: Arhiva Personală

Elena Merișoreanu nu mai poate de nerăbdare. Invitată în platoul emisiunii Click!, difuzată joi seară (1 octombrie) la Prima TV, cântăreața de muzică populară ne-a spus totul despre nunta fiicei ei, dar și despre ce cadou le-a pregătit nuntașilor.

În contextul recentului eveniment tragic, Elena Merișoreanu a vrut să reamintească telespectatorilor de fosta ei colegă de breaslă, Lucreția Ciobanu: „E o toamnă tristă pentru noi interpreții de folclor și nu numai, pentru toată țara, pentru că s-a stins din viață cea mai mare cântăreață, «Doamna Munților», Lucreția Ciobanu, la o vârstă venerabilă, aș spune eu, la 90 de ani”.

Despre Lucreția, Elena Merișoreanu a avut numai cuvinte de laudă și chiar ne-a relatat cum a făcut, pentru prima oară, „cunoștință” cu cântăreața: „Aveam 6 ani și îmi aduc aminte că auzeam la difuzor «Ia uitați-vă feciori» și eram foarte încântată și tot voiam să o văd. O asemenea voce cred că se naște o dată la 100 de ani”, a povestit artista.

Cât despre nunta fiicei ei, se pare că artista nu trebuie să miște un deget. Fiica ei și soțul s-au mobilizat foarte repede și se pare că pun totul la punct: „Ei se ocupă de tot, absolut de tot, ei sunt căsătoriți de patru ani jumate și au doi copii și de gura noastră, am zis «Păi bine, măi, dar voi nu aveți cununie în fața altarului, voi nu sunteți căsătoriți, voi trăiți așa, în concubinaj» și asta îi deranja pe ei. Așa că ei se ocupă de toate, și-au cumpărat veșmintele pentru domnișoarele de onoare”, a mai declarat Elena Merișoreanu.

Cât despre una dintre cea mai recentă intervenție, vedeta nu s-a sfiit să ne dezvăluie moivul pentru care și-a injectat acid hialuronic: „Mi-am injectat acid hialuronic ca să dansez. Am probleme la un genunchi și normal că a trebuit să intervin cu această infiltrație. Și statul în picioare și eu mai «subțirică» cum sunt, așa mai grea, când calc, apăi calc cu sănătate”, a glumit artista.

Revenind la nunta fiicei ei, Elena nu crede că va cânta, mai ales că la eveniment vor fi prezenți mulți dintre colegii ei de breaslă: „Nu știu dacă apuc să cânt pentru că am foarte mulți colegi și colege de-ale mele, vin foarte mulți de muzică ușoară, e orchestra lui Geambașu”, a declarat ea. Și nici chiar celebra melodie «Ia-ți mireasă ziua bună» nu se află în planurile artistei: „Ce să-i mai cântăm «Ia-ți mireasă ziua bună». că și-a luat-o ea de mult ziua”, a mai glumit cântăreața.

În cele din urmă, Elena Merișoreanu a reușit să obțină ceea ce a vrut: să-și vadă fiica căsătorită și în fața lui Dumnezeu: „Eu sunt mulțumită să-i văd în fața altarului și restul nu mă mai interesează”, ne-a declarat. 

Iar cadoul se anunță a fi unul destul de substanțial, pentru că artista nu se zgârcește deloc la bani: „I-am făcut cadou i-am luat un tablou foarte frumos și eu le dau bani. Nu intrăm în aceeași sferă, eu am alte gusturi, ei au alte gusturi tinerești”, a motivat ea. Deși Alexandru Constantin a încercat să o tragă de limbă, Elena nu a vrut să dezvăluie suma: „Nu se spune. Nici nu cred că e dar cu strigare. Mai mult o facem așa, între prieteni, familie. Până într-o sută de invitați”. 

Iar totul a fost organizat cu un singur scop: cununia religioasă, pe care artista s-a străduit din greu să-l insufle în viața fiicei ei: „E bine să fie și în fața altarului, e un lucru frumos, eu consider că cei care nu sunt căsătoriți în fața altarului ar trebui să o facă, parcă nu ești în fața lui Dumnezeu soț și soție”, a povestit cu mândrie.

Și pentru că totul va fi oficial și complet, nu se putea să lipsească luna de miere. Totuși, fiica Elenei Merișoreanu nu i-a dezvăluit mamei ei unde va pleca: „Vor să plece undeva departe, nu știu pe unde. Au ei bani. Eu le fac cadou. Le dau eu bani că ei știu ce trebuie să cumpere”, a încheiat artista.

Loading...

Citește și