Elena Merișoreanu a pățit-o! A suferit o operație de ruptură de ligamente

elena-merisoreanu_1.jpg

elena merisoreanu
Elena Merișoreanu este o obişnuită a cabinetelor de estetică
Foto: arhivă personală

De la tocuri, la papuci. Elena Merișoreanu (68 de ani) a pățit-o destul de grav. A mers în Turcia pentru relaxare, dar s-a întors cu probleme.

Despre ceea ce a pățit acolo, Merișor a povestit la "Focus Magazin", emisiunea de noapte de la Prima Tv: "Am stat la un hotel și se făcea aerobic şi, la un moment dat, trebuia să te agaţe de nişte frânghii şi să te balansezi pentru coloană. Nu am avut de lucru, m-am ridicat şi mi-a alunecat mâna, am căzut în picior şi mi s-au rupt ligamentele". Totul s-a întâmpolat chiar la piciorul la care avea deja niște probleme mai vechi, căci a făcut injecții la genunchi.

Ajunsă acasă, în București, interpreta de muzică populară a mers la o clinică privată și s-a operat. Soțul său a făcut haz de necaz și i-a spus că așa i-a trebuit dacă nu s-a obținut cu aerobicul la vârsta ei.

De la 16 ani, Elena Merișoreanu a fost numai pe tocuri. Tocmai de aceea, trebuie să-și schimbe încălțările, căci acum a trecut la papuci și balerini.

Loading...
 
 

Citește și

  • elena merisoreanu

    Solista de muzică populară recunoaşte că nu poate să ţină dietă, însă atunci când este obligată pune lacăt pe frigider. Aşa a reuşit să dea jos 14 kilograme într-o lună. Deşi acum, Elena Merişoreanu nu poate să mai facă acest efort, artista se mândreşte că i-a ieşit cu ani în urmă.

  • Interpreta de muzică populară face ce face şi uimeşte asistenţa. După ce anul trecut a băut un cooktail de sânge în cadrul emisiunii “Sunt celebru scoate-mă de aici”, acum Elena Merişoreanu a prezentat moda ca un adevărat star.

  • În acea seară neagră de 30 octombrie, Wilmark a ajuns la Club Colectiv după izbucnirea incendiului. A ajutat cum a putut, iar ce a văzut acolo îi va rămâne întipărit pe vecie în memorie. Şi Elena Merişoreanu a trecut prin clipe grele. Nepotul ei era să fie una dintre victimele de la Colectiv, dacă nu pleca înainte ca flăcările să cuprindă localul. Din păcate, prietenii săi au rămas acolo, iar unul dintre ei, astăzi, nu mai este printre noi.

  • elena merisoreanu

    Elena Merișoreanu nu mai poate de nerăbdare. Invitată în platoul emisiunii Click!, difuzată joi seară (1 octombrie) la Prima TV, cântăreața de muzică populară ne-a spus totul despre nunta fiicei ei, dar și despre ce cadou le-a pregătit nuntașilor.