Ea este iubita secretă a lui Andrei Leonte FOTO/VIDEO EXCLUSIV

andrei_leonte_oana_cocarta.jpg

Andrei Leonte iubita Oana Cocarta
Andrei Leonte și Oana Cocârță s-au cunoscut în 20, la „X-Factor”, dar formează un cuplu de doi ani și jumătate
foto: arhiva personală

A fost trădat în dragoste și de atunci suflă și în iaurt. Andrei Leonte (25 de ani) nu vrea ca fanii lui să știe cine este iubita sa, dar Click! a aflat că primul „X-Factor” al României

La 1 ianuarie 2012, Andrei Leonte a câștigat primul concurs „X-Factor” în România. De atunci, s-au auzit multe despre el, dar nimic despre viața personală. Până să ajungă celebru, n-a prea avut noroc în dragoste, una dintre iubite l-a înșelat și el a suferit mult atunci, așa că s-a hotărât să fie discret cu viața privată. Click! a aflat că solistul iubește de mult timp în secret. Solistul a făcut primele declarații despre iubita sa într-un interviu pe care l-a acordat pentru site-ul click.ro.

Deși a dorit să păstreze anonimatul tinerei care-l face fericit, surse din apropierea lui au povestit pentru Click! că iubita artistului este o dansatoare cunoscută în showbiz, care este și coregrafă la o renumită școală de dans.

Numele ei este Oana Cocârță, are 31 de ani și dansează pe scenă de la 15 ani. A absolvit Liceul de Coregrafie „Floria Capsali” din Bucureşti și, din 2005, s-a consacrat ca membră a grupului de dansatori care însoțea trupa Morandi în concerte.

„Despre căsnicie nu poate fi vorba deocamdată”

andrei_leonte_iubita.jpg

Andrei Leonte iubita OanaCocarta
Oana Cocârță a dansat pentru iubitul ei, Andrei Leonte, de mai mute ori. Aici, a a doua din stânga
foto: arhiva personală

 

Andrei și Oana s-au cunoscut în 2011, când el s-a înscris la „X-Factor”, iar ea s-a alăturat trupei de balet a emisiunii de la Antena 1. Relația lor a început, însă, abia acum doi ani și jumătate. Și în scurt timp s-au mutat sub același acoperiș.

Acum doi ani, după ce Andrei și-a cumpărat cu banii câștigați în concurs un apartament cu trei camere în sectorul trei, cei doi s-au mutat împreună. „E chiar foarte critică la adresa mea. Ne-am cunoscut acum câțiva ani. Eu îmi doresc relații, nu pentru o zi, o săptămnă. De-a lungul timpului au mai fost încercări de relații. Acum merge. Nu este geloasă. Înțelege foarte bine cum stau lucrurile. Este și ea nu foarte departe de domeniul meu, tocmai de aia înțelege. Dar este o persoană care nu-și dorește lumina reflectorului. Nu suntem cu alinturile. Doar un diminutiv al numelui. N-am fost cu puișor, iepuraș. Despre căsnicie nu poate fi vorba... Eu deocamdată trebuie să trec de pragul când nu mi se mai cere buletinul când vreau să beau ceva”, a povestit, în exclusivitate pentru Click!, Andrei Leonte.

Vezi declarațíile lui și în emisiunea Click!, de la Prima TV

Solistul a vorbit în exclusivitate despre iubita sa, pentru click.ro. Declarațiile lui vor fi difuzate în emisiunea emisiunea „Click!”, prezentată de Diana Bart și Alexandru Constantin, la Prima TV (show difuzat de luni până joi, de la 23.30).

Loading...
 
 

Citește și

  • Andrei Leonte copilarie grea

    Peste o lună împlinește 26 de ani, dar Andrei Leonte este mult mai matur. S-a lovit de mic de greutățile vieții. La 14 ani avea deja vergeturi de la lucratul câmpului, pentru că a fost nevoit să-și ajute părinții pe câmp. Iar acum ar vrea să-i ajute din nou, să se întoarcă în România. De zece ani, mama și tatăl lui Andrei se chinuiesc să-și strângă ban cu ban pentru a lichida datoriile din țară.

  • Orice tânăr îşi doreşte să aibă propria casă. Andrei Leonte a reuşit să-şi împlinească acest vis şi să-şi cumpere un apartament în Bucureşti. Recent, şi-a făcut şi buletin la noua adresă. Click! a fost în vizită la primul câştigător „X-Factor” din România şi vă prezintă în exclusivitate „cuibuşorul” artistului!

  • Andrei Leonte

    Primul câştigător al show-ului„X-Factor” de la Antena 1 a avut o vară plină. S-a mai împlinit, și-a schimbat look-ul și are o nouă mașină.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1