Doar una-i Mădălina Ghenea! Cum este aceasta răsfățată de iubit

ghenea.jpg

madalina ghenea
Mădălina Ghenea este răsfățată de iubit cu cele mai scumpe lucruri
Foto Facebook

Încurcate sunt căile Domnului...și la fel de încurcate sunt şi relaţiile Mădălinei Ghenea. Românca parcă este "bântuită" de fostele iubiţilor ei. Recent, Mădălina a fost "răsfăţată" de iubitul ei, Matei Stratan, la restaurantul unde miliardarul obişnuia să iasă cu fosta! Să fie o simplă coincidenţă...sau acestuia îi e dor de ea?

Fără îndoială, Mădălina Ghenea este o femeie ...care cere răsfăţ! Tocmai de aceea, iubitul ei miliardar, Matei Stratan, încearcă să îi facă toate mofturile. De exemplu, recent, românca noastră a avut poftă de fructe de mare. Nu a trebuit să spună de două ori, căci Matei a şi dus-o la un restaurant de fiţe din zona parcului Bordei. Ce e drept, acest local este renumit pentru fructele de mare delicioase şi multe vedete şi-au făcut o obişnuiţă să vină aici! 

Coincidenţă sau nu, şi fosta iubită a afaceristului frecventează acelaşi local. Culmea, pe fosta lui Matei o cheamă tot Mădălina şi este cunoscută în cercurile mondene drept "Doamna Gaia". Mai mult, Matei şi "doamna Gaia" au fost văzuţi de nenumărate ori la acel restaurant, pe vremea când erau împreună. Mai mult, fosta vine şi acum să savureze fructele de mare, însă însoţită de câteva prietene. Toate aceste coincidenţe ne fac să ne întrebăm dacă Matei chiar iubeşte acel local sau... vrea să îşi amintească de vremurile bune?

10003904_766162056734860_1833424333897167925_n.jpg

madalina ghenea
După doar două luni de relatie, cei doi s-au mutat deja împreună
Foto Facebook

Nu ştim exact dacă vrea să îşi amintească de vremurile bune sau să îi facă în ciudă fostei, însă un lucru este sigur! Mădălina Ghenea merită să fie răsfăţată din plin. Recent, românca a publicat pe pagina de Facebook o serie de fotografii care "vă vor lăsa gura apă". Şi cum să nu fie generos şi atent Matei, când are lângă el... o aşa frumuseţe! Priviţi şi vă minunaţi.

Relaţia dintre Mădălina şi Matei avansează cu paşi repezi şi... deja iau hotărârile ca o familie. După doar două luni de relatie, cei doi s-au mutat deja împreună, iar mai nou, românca şi-a lăsat cariera " în mâinile" iubitului ei, care, se pare, că s-a transformat în impresarul ei. Actriţa stabileşte cu el contractele pe care le încheie şi deplasările pe care trebuie să le facă, la diverse evenimente din străinătate. Dacă lucururile continuă tot aşa, nu ne-ar mira ca în curând să bată şi clopotele de nuntă... 

Loading...

Citește și