Dj Wanda, pe punctul de a paraliza! Ce a pățit artista

dj_wanda_1.jpg

dj wanda
Dj Wanda este pasionată de muzică, dar și de sport
foto: Arhiva Personală

Dj Wanda a trecut prin momente cumplite. Artista a fost pe punctul de a rămâne paralizată din cauza pasiunii sale pentru sport. Medicii nu i-au dat prea multe şanse de recuperare, însă Wanda le-a demonstrat că este o femeie puternică.

 Sportul în exces dăunează grav sănătătii, iar Dj Wanda știe asta cel mai bine. Cunoscuta artistă a fost la un pas de tragedie pentru că nu a știut când să spună stop antrenamentelor solicitante, iar într-o zi s-a trezit imobilizată complet.  
 „Sunt bine acum, am avut o semi-pareză pe partea stângă și am luptat foarte tare și pană la urmă ..sunt mai bine decât am fost înainte. Cauza a fost snowboard, maratoane, o problemă de sănătate ignorată”. 
 Problemă de sănătate care, din neatenție, era să-i răpeasca toată libertatea de mișcare: „Dintr-o hernie simplă am făcut o hernie dublă. Practic, un disc a spart alt disc și în felul ăsta s-a făcut harcea parcea”, ne-a mai povestit ea, la emisiunea Click!. 
 Nici medicii nu i-au dat șanse prea mari de recuperare, însă Wanda s-a încăpățânat să le demonstreze că este o femeie puternică: „Doctorul meu, Cristescu, a spus clar că sunt un caz nemaipomenit pentru că de obicei oamenii își revin foarte târziu, însă eu am muncit foarte mult. în fiecare zi la bazin, kinetoterapie și la 6 luni de la operație pot să și alerg”, a mărturisit Dj Wanda. 
După ce i-a uimit chiar și pe medici, artista a revenit în lumea mondenă, însă trebuie să fie foarte atentă la stilul ei de viață și să o lase mai ușor cu excesele de tot felul: „Oricum ar fi trebuie să am grijă și în niciun caz nu voi mai face excesele pe care le-am făcut înainte, adică să alerg 40 de km într-o sg zi sau să mă pregătesc ani de zile la rând..o să am grijă să trec peste perioada asta zbuciumata”, a recunoscut artista.  
 în afară de asta, Wanda poate să facă absolut orice își dorește: „Acum sunt foarte bine, sunt ok. Pot să port și tocuri, dar în seara asta sunt la pupitru așa că mi-am luat o pereche de pantofiori comozi. Am voie să fac de toate, să sar pe canapea în sus și în jos, nu-i o problemă asta”. 
 Doar că, momentan, sare singură pe canapea. Motivul? Este singură și foarte dezamăgită de bărbați: „Cred că orice femeie, oricât de frumoasă, este rănită. Am fost și inselată, am și înșelat, asta-i viața, ce să facem? Dacă nu mai merge, eu cred că nu trebuie să stai într-o relație, nu trebuie să faci compromis cu nimic. Nu mai merge, următorul/următoarea”, a spus Dj Wanda. 

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1