Delia Matache e însărcinată? Are pofte de graviduță

delia.jpg

delia sibiu media music awards
Delia Matache a făcut deplasarea la Sibiu cu două scopuri precise
Foto Facebook

Are Delia Matache pofte de graviduţă? Aceasta este întrebarea care stă pe buzele tuturor de când paparazzii au surprins-o pe solistă cu o burtică suspectă.

Un reporter Focus Magazin a întâlnit-o pe Delia la premiera filmului "Sully : Miracolul de pe râul Hudson" şi... surpriză! Nici nu a ajuns bine la eveniment că artista şi-a trimis urgent soţul după...îngheţată. 

R: "Am înţeles că l-ai trimis pe soţ după îngheţată. Ai poftă de îngheţată?", a întrebat-o reporterița. "

D: "Am poftă de orice, oricând. Da. E acolo, am văzut-o, n-am putut să mă prefac că nu văd chioşcul de îngheţată."

R: "Lumea speculează în ultima vreme cu sarcina ta."

D: "Da, sunt două variante, ori sunt excesiv de grasă şi îmi asum."

R: "Nu eşti, e puţin aşa..."

D:"E ceva aşa inuman sunt incredibil de grasă, curg râuri de grăsimi."

Showbiz-ul fierbe de când paparazzi au surprins-o pe solistă cu o burtică proeminentă. Este sau nu însărcinată Delia Matache?! Nu de alta, dar vedem că pofte are cu duiumul! 

"Cred că nu mai interesează pe nici o babă, de la nici o cratiţă chestia asta. Adică deja a fost invadat subiectul ăsta atât de mult încât poate să-ţi creeze o senzaţie de saţietate, ca să nu zic altfel. Hai să nu mai vorbim despre sarcină!"

Până una alta, Deliei îi place să profite de viaţă şi să trăiască fiecare clipă. Iar vacanţele îi ocupă timpul liber.

Delia va pleca într-o super vacanță!

R: "Ţie îşi cam plac vacanţele"

D: "Mie îmi place să-mi trăiesc viaţa şi să ies din curte din când în când. Nu sunt limitată şi nici nu vreau să mă pedepsesc şi să mă ţin... N-am de gând să călătoresc la 90 de ani, dacă îi apuc. Vreau să fac acum că aşa mi se pare smart. Urmează vacanţa  cea mai importantă, cea de o lună şi ceva, care e cea mai aventuroasă şi cu adevărat vacanţă. În ianuarie, după Sărbători. Turul Asiei cumva. Cambodgia, Vietnam, Laos, Thailanda de Sud, mai multe zone. E foarte frumos, vă recomand."

Până îşi va face bagajele, Delia se concentrează acum pe Premiile Muzicale de la Sibiu. Anul trecut, a plecat acasă cu şapte trofee!

Nu mai ține minte numărul trofeelor

R: "Anul trecut ai cam ras tot la Sibiu, acum se apropie premiile. Mai mergi anul ăsta?"

D: "Da, sunt nominalizată la câteva, trebuie să mă anunţe bookingul meu, nu ştiu detalii. Da, într-adevăr, anul trecut  a fost record! Adică s-a luat tot ce se putea lua."

R: "Anul ăsta la ce te aştepţi?"

D: "Nu sper, sunt foarte bucuroasă dacă iau premii, dar tot sunt bucuroasă şi dacă nu iau. Asta nu-mi contestă nici valoarea. E o chestie cu care mă mândresc şi le pun în..."

R: "Câte ai acasă?"

D: "Habar n-am!"

 

Loading...

Citește și

  • delia matache mihai bendeac prieteni

    Delia Matache (34 de ani) și Mihai Bendeac (33 de ani) au relație specială. Cei doi sunt acum parte din juriul „iUmor”, emisiune difuzată la Antena 1, dar în viața de zi cu zi sunt și mai apropiația. Blondina este fericită că lucrează din nou cu prietenul ei, pe care îl cunoaște de foarte mult timp și de care o leagă extrem de multe amintiri frumoase.

  • delia matache videoclip 1234 papusa gonflabila

    Nu este doar cea mai în vogă artistă de la noi, ci şi cea mai comentată. Delia e din nou cap de afiş după imaginile din ultimul ei videoclip "1234" în care dansează lasciv şi îşi mişcă fesele provocator în faţa camerelor de filmat. Acuzată de mai mulţi părinţi că micuţii lor rămân cu gura căscată la dansurile deocheate ale artistei, Delia i-a sfătuit pe cei care au copii să le ocupe timpul cu altceva şi să nu-i mai lase în faţa televizoarelor.