Deea Maxer s-a îngrășat 5 kg. Cum vrea să slăbească vedeta

deea_maxer.jpg

deea maxer
Deea Maxer vrea să slăbească
Foto Facebook

Este în continuare la fel de frumoasă și de sexy, dar ea vrea să slăbească. Deea Maxer susține că s-a îngrășat cinci kilograme și încearcă toate metodele pentru a-și recăpăta silueta.

"M-am cam îngrăşat la mare, am luat vreo cinci kilograme şi de când am venit la Bucureşti, de două săptămâni, port corsetul ăsta pentru slăbit, îmi strânge stomacul, mănânc mai puţin, iau şi nişte pastile de slăbit, beau ceaiuri, merg şi pe la sală când am timp." 

Se pare însă Dinu, soțul ei, vrea să fie și el în formă pentru focoasa brunetă. "Dinu slăbeşte are perioade aşa, vara mai ales slăbeşte foarte tare." Când te uiţi la focoasa Deea, înţelegi de ce Dinu Maxer nu poate să stea o clipă fără ea. Chiar dacă dansatoarea din buric îşi strânge silueta în corsete şi nu mănâncă decât salate, ea ştie cum să-şi mulţumească soţiorul şi îi face toate poftele. 

Dinu și Deea Maxer, opt ani de căsătorie

Întrebată care ar fi motivul real pentru care a slăbit Dinu, Deea a preferat să nu spună că iubirea dintre cei doi este responsabilă. "Se topeşte pe picioare. Nu-i mai gătesc acasă, îl ţin numai pe salate. Da de unde, ştii cât de bine găteşte. Aseară a făcut o varză cu cârnaţi şi mi-a zis nu mănânci, dacă eu nu mănânc, nu mănânci nici tu. Am aşteptat să se culce şi m-am dus şi o porţie mică aşa tot mi-am luat.

dinu_deea_maxer.jpg

deea maxer
Dinu și Deea Maxer au opt ani de căsnicie
Foto Facebook
 

În ceea ce privește sărbătorirea aniversării celor opt ani de căsătorie: "Am sărbătorit în stil american. Am fost la film de copii şi la un fast food." În mod surprinzător, Dinu nu a putut să-i ofere o cină romantică la lumina lumânărilor. "Am încercat, dar din păcate am picat într-o perioadă a lunii nepotrivită, înţelegi? Şi atunci nu am putut să mergem nici la masaj, nici la piscină, nici la chestii romantice."

Cei doi speră să îmbătrânească împreună şi aşteaptă cu nerăbdare cel de-al doilea copil: "Vezi de aia vreau eu să fac o fetiţă  să am cu cine să mă machiez, să cumpărăm şi noi rochiţe, fundiţe, chestii roz."

 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1