Deea Maxer ia măsuri ca să nu fie înșelată! Cum îl controlează pe Dinu

deea_dinu_maxer.jpg

deea dinu maxer
Deea și Dinu Maxer au o dragoste cu năbădăi

O vorbă din bătrâni spune că gelozia-i boală grea. Nici cele mai sudate cupluri nu sunt ocolite de surprize, iar cu cât dragostea e mai mare, cu atât gelozia te roade mai tare.

Deea şi Dinu Maxer sunt de şapte ani nedespărţiţi şi cum vulcanica soţioară a solistului nu suportă să vadă picior de femeie în preajma bărbatului ei, atunci a trecut la măsuri drastice.

„De şapte ani suntem căsătoriţi, facem totul împreună, telefoanele noastre sunt deviate de la unul la celălalat”, a spus Deea. „Asta este cea mai mare, cel mai mare test de încredere. Îmi spuneau prietenii: «Cum dacă te sun pe tine deviază la soţie? Păi şi dacă te sună cineva?»  Ei bine, La mine nu există acel cineva!”, le-a mărturisit Dinu Maxer reporterilor emisiunii Focus Magazin, difuzată de luni până sâmbătă, de la ora 19.30.

Acum că telefoanele sunt controlate la sânge, Deea poate dormi liniştită în braţele lui Dinu. Chiar şi aşa tot s-a mai întâmplat ca soţiorul ei să intre în atenţia domnişoarelor disponibile, moment în care bruneta a explodat şi a fost pe punctul să facă o criză de nervi: „Şi eu am avut momente de gelozie. Uite îmi amintesc acum doi ani, da, acum doi ani cineva un coleg de-al vostru din televiziune a avut proasta inspiraţie să aducă o stripteusă, fripteusă, stripteusă, mu, mu, la ziua lui Dinu care se desfăşura tocmai acasă la noi. Şi domnişoara mai mult dezbrăcată, decât îmbrăcată, sutien nu exista, s-a urcat pe soţul meu aşa pe canapeaua din sufragerie”.

Dincolo de ciondănelile şi de tachinările normale într-o căsnicie, Deea şi Dinu se înţeleg de minune, sunt suflete pereche, iar rodul dragostei lor, micuţul Andreas Kristian creşte văzând cu ochii. Băieţelul, în vârstă de patru anişori, a moştenit talentul de cântăreţ al tatălui şi pe cel de dansator al mamei. Chiar dacă Andreas le ocupă mai tot timpul, Deea şi Dinu îşi doresc foarte tare şi o fetiţă, aşa că pentru a-şi atinge scopul sunt dispuşi să facă sex după calendar.
„Îmi doresc să devin şi mămica unei fetiţe şi ca să se întâmple lucrul acesta o să apelez la toate metodele şi posibilităţile, ca să nu fie băiat adică, o să apelez la toţi domnii şi doamnele care citesc în stele şi fac calcule astrologice şi o să vreau cât mai multe sfaturi încât să iasă fată şi nu băiat. Vezi că tre să-l concepi într-o anumită lună. Lună, an, în funcţie de vârstă de stele, cum o vrea Dumnezeu până la urmă”, a mai relatat vedeta.

Loading...
 
 

Citește și