De ce amână Eugenia Şerban operaţia la sâni VIDEO EXCLUSIV

A intrat recent în familia "Trăzniţilor", de la Prima TV, dar îşi continuă şi proiectele pe care le are în teatru. Actriţa Eugenia Şerban (46 de ani) se pregăteşte intens pentru rolul "Spovedanie în faţa luminii".

Invitată în platoul emisiunii Click!, difuzată de luni până joi, de la ora 23:30, la Prima TV, actriţa Eugenia Şerban a vorbit despre piesa în care joacă şi care va avea premiera pe 4 aprilie, la Teatrul Elisabeta. Rolul ei este unul deosebit, iar piesa vorbeşte despre iubire, fie ea împărtăşită sau nu.

"E cel mai greu să recunoşti că ai greşit uneori, că nu a fost aşa cum ţi-ai dorit. Fiecare greşeşte altfel: unele iubesc prea mult, altele nu ştiu să o arate", a spus actriţa Eugenia Şerban, în emisiunea prezentată de către Alexandru Constantin şi Diana Bart.

Pasionată atât de televiziune, cât mai ales de teatru, Eugenia Şerban reuşeşte să le îmbine cu mult profesionalism şi dedicaţie, iar asta nu-i lasă nicio zi de răgaz. Răgaz de care ar avea însă nevoie pentru a se opera la sâni.

Cum au început problemele de sănătate

Actriţa Eugenia Şreban şi-a pus silicoane când avea 29 de ani şi a decis să şi le scoată câţiva ani mai târziu. După operaţia de înlăturare a implanturilor, sânii Eugeniei au început să se necrozeze. Din această cauză, actriţa trebuie să facă faţă unei operaţii tipice cancerului la sân, de extirpare a ţesutului afectat, însă a tot amânat din lipsă de timp şi de bani. Pentru că s-a fript cu ciorba lăsându-se pe mâna unui medic nepriceput din România, acum actriţa suflă şi-n iaurt şi îşi doreşte să facă această operaţie la un spital din străinătate.

Actriţa amână intervenţia din lipsă de timp, dar este conştientă că va trebuie să intre în sala de operaţie cât mai curând.

"Problema este încă nerezolvată, dar nu m-a oprit să joc. Ar trebui să iau decizia de a mă opera, şi probabil că o voi face. Am suferit o intervenţie acum 8 ani, care a lăsat nişte urmări. Ar trebui o perioadă de convalescenţă, iar eu nu îmi permit nici măcar o oră", a încheiat frumoasa actriţă.

 

Loading...

Citește și

  • eugenia serban sani drama bani costuri mastectomie

    Problemele de sănătate nu-i dau pace şi oricât de mult curaj şi-ar face ca să le rezolve se pare că nu este vorba doar de voinţă în cazul Eugeniei Şerban (45 de ani), ci şi de costuri exorbitante. Actriţa trăieşte de opt ani un coşmar. O banală operaţie de scoatere a silicoanelor, pe care şi le implantase după ce a născut, a avut urmări teribile. Sânii i s-au necrozat, iar ca să se salveze trebuie să facă mastectomie.

  • Actriţa Eugenia Şerban a fost greu încercată de viaţă, mai ales după problemele de sănătate pe care le-a avut în urmă cu câţiva ani, dar a reuşit să treacă peste toate greutăţile, alături de băiatul ei, Lorans, pe care îl iubeşte ca pe ochii din cap.