Cum scapă cântăreața Diana Matei de riduri

diana_matei.jpg

diana matei
Diana Matei este foarte atentă la imaginea sa
Foto: arhivă personală

Chiar dacă este mămică, artista Diana Matei nu se neglijează deloc. Apelează din când în când la mici intervenții care să o ajute să fie mai frumoasă.

Nopţile pierdute şi stresul şi-au pus amprenta pe chipul Dianei Matei, aşa că artista şi-a dorit o îmbunătăţire. Doreşte să scape de ridurile care au început deja să-i dea bătăi de cap. Aşadar, Diana şi-a luat inima în dinţi şi a trecut pragul medicului dermato-venerolog Amalia Anghel, pentru a începe marea transformare. Medicul ei a vorbit cu cei de la "Focus Mgazin" despre modurile în care o ajută pe cântăreață să scape de riduri: "Este o umplere a şanţurilor cu acid hialuronic, este o procedură extrem de eficientă, agreată şi plăcută de pacienţi, pentru că efectul este imediat, este menţinut în timp şi lipsită practic de riscuri. Singurul risc ar fi să se învineţească zona respectivă." Efectul acestei proceduri durează aproximativ un an. Mai mult, efectul se duce progresiv. Totuşi, există şi câteva contraindicaţii: zona nu trebuie masată.

Fiul și Marian Cleante, soțul său, marea ei avere

Diana şi Marian Cleante îşi doresc o familie cât mai numeroasă, aşa că nu exclud venirea pe lume a încă unui moştenitor. Deocamdată îl răsfață pe Ianis: "Ne-am gândit, deocamdată vreau să îi dau lui Ianis ce este al lui Ianis şi vreau să se bucure puţin de mami şi de tati, să fie doar pentru el o perioadă, o să vedem. Dacă Dumnezeu o să ne dăruiască încă un copil, o să fie binevenit. Aşa cum a fost şi Ianis", a declarat Diana pentru emisiunea de la Prima Tv.

Loading...

Citește și

 • diana matei taraf cleante concert

  În vreme ce alte vedete se tem să vorbească despre sumele uriașe pe care le încasează, Diana Matei a recunoscut, în exclusivitate pentru Click!, că din cântat se poate câștiga regește. Solista care cântă împreună cu taraful Cleante muzică de petrecere le-a luat fața unor soliste mult mai populare, precum Andra sau Delia.

 • diana matei

  Au 12 ani de relaţie şi un bebe superb, dar ea încă mai aşteaptă inelul de logodnă. Vorbim de Diana Matei care şi-a întemeiat o familie frumoasă cu iubitul ei, Marian Cleante. Şi cum dragostea trece întotdeauna prin stomac, Diana i-a demonstrat lui Marian că are tot ce-i trebuie pentru a fi nevastă cu acte. Şi-a pus şorţul de bucătărie şi a gătit ceva delicios, doar-doar iubitul ei se va hotărî să o ducă mai repede la altar.

 • diana matei

  Clanul Cleante este deja numeros. Diana și Marian au un băiețel pe nume Ianis, care nici nu a învățat să vorbească încă. Cu toate acestea, se pare că frumoasei vedete i-a priit atât de bine viața de mămică, încât își dorește să mai treacă odată prin experiența aducerii pe lume a unui copil.

 • diana matei

  Are un băieţel de trei luni care o ţine în priză aproape tot timpul, dar nu ratează câteva momente de relaxare. Diana Matei adoră să meargă la masaj şi să îşi facă tratatmente de înfrumuseţare. Un reporter Focus Magazin, emisiune difuzată de luni până sâmbătă, de la ora 19.30, la Prima TV, a însoţit-o pe cântăreaţă la un salon cosmetic, unde a avut parte de o zi numai pentru ea. În tot acest timp, bebeluşul Dianei a stat cuminte acasă, cu tăticul, Marian Cleante.