Cum să aveţi sprâncene frumoase: tehnica revoluţionară

Ultima actualizare:

    Sprâncele scot în evidenţă fizionomia feţei şi trebuie să arate perfectFoto: Click!
Sprâncele scot în evidenţă fizionomia feţei şi trebuie să arate perfectFoto: Click!

Dacă nu îţi pensezi corect sprâncenele, îţi poţi schimba radical fizionomia. În plus, ele pun ochii şi celelalte trăsături ale feţei în valoare. Doamnele care au probleme cu sprâncele şi sunt nevoite să le contureze permanent au acum soluţia salvatoare. O tehnică revoluţionară pormite că va reda aspectul natural. Reporterii emisiunii "Focus Magazin" au aflat în ce constă procedura şi cât costă.

Sprâncenele schimbă complet fizionomia unei persoane. Forma lor ne poate face să arătăm triste, vesele sau permanent mirate. Aşadar trebuie să le acordăm o importanţă deosebită. Însă nu toate ne pricepem să ne creionăm sprâncenele. Iar multe dintre noi ne-am plictisit să le creionăm în fiecare dimineaţă. Acum există o variantă care să vă scape de acest chin: este vorba despre cea mai nouă tehnică de reconstrucţie a sprâncenei, micro-blading. 

"Este foarte important să desenăm clientei înainte de procedură, tocmai pentru a-i arăta forma. Nu se smulge spânceana, decât surplusul, pe care l-am smulge şi la un pensat", a explicat Elena Copâceanu, lector în arta micropigmentării, pentru emisiunea "Focus Magazin", de la Prima TV.

Când desenul este gata, începe procedura manuală de microblading, adică tatuarea semipermanentă cu ajutorul unui aparat special.

"Este un dispozitiv lamelar, format din mai multe ace, în momentul acesta lucrez cu 14. Ne ajută să trasăm fire foarte subţirele care să imite firele naturale", a mai spus Elena.

Pentru că tatuajul pătrunde doar în primul strat de piele nu este afectată rădăcina firului de păr. Pigmentul este organic, natural, din extract de frunză de nuc şi nu produce alergii. Pentru a arăta cât mai natural, culoarea tuşului se stabileşte în funcţie de firele de păr din sprânceană, de ten, dar şi de culoarea părului din cap.

"Nu folosim negru. Orice pigment negru se decolorează în albastru", a atenţionat Elena Copâceanu. 

Tatuajul poate dura între 6 luni şi doi ani, în funcţie de tenul fiecărei persoane. 

"Dacă tenul este normal poate rezista până la 2 ani. Dacă clienta nu se expune la soare...gras...pigmentul este scos la suprafaţă mai repede", a completat specialistul.

Procedura durează în jur de o oră, însă urmează o perioadă de întreţinere. În primul rând pentru o săptămână trebuie evitată spălarea sprâncenelor, timp în care se foloseşte o cremă hidratantă. După retuş, care se face la aproximativ o lună, trebuie să ne protejăm sprâncenele de expunerea la soare. Ori folosim cremă cu factor de protecţie 50, ori purtăm o pălărie de soare. Această procedură costă 1000 de lei. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net