Cum îşi fentează Florin Chilian iubitele VIDEO EXCLUSIV

chilian_main.jpg

florin chilian
Florin Chilian este expert în a-şi acoperi urmele
Foto Arhivă Personală

Florin Chilian nu mai are perie de păr de 6 luni dintr-un motiv foarte simplu. A aruncat-o ca să nu-l dea de gol în faţa domnişoarelor care se perindă pe la el prin casă.

Zece iubite de-ar avea, Florin Chilian tot s-ar descurca. Solistul a găsit reţeta perfectă pentru a scăpa de scandaluri cu femeile care trec prin viaţa lui. Artistul a explicat într-un interviu acordat emisiunii Click! de la Prima Tv cum a ajuns la concluzia că firele de păr pot deveni un motiv de ceartă în cuplu. "Singura şi cea mai eficace metodă de a scăpa de un scandal în casă este să se arunce periile de păr. Eu am făcut-o de şase luni pentru că nu există domnişoară care să îţi intre în casă şi să nu caute prin peria de păr. Motiv pentru care am aruncat periile de păr şi e atât de linişte. Jur!", a mărturisit cântăreţul.

Cântăreţul, în vârstă 46 de ani, mărturiseşte că până acum nu şi-a găsit marea iubire cu care să ajungă la altar, dar asta nu-l impiedică să cânte despre neveste în cel mai nou clip al său. "Neavând experienţa la propiu am vorbit despre nevestele altora. Unii sunt mai norocoşi decât alţii şi cum eu nu am fost însurat nu am abuzat niciodată de această intituţie intitulată nevasta", a mai spus Florin Chilian.

chilian_florin.jpg

florin chilian
Florin Chilian a dezvăluit modul prin care poţi evita certuri în cuplu
Foto Click! de la Prima Tv

Cu toate că nu are experienţa căsniciei, artistul a ajuns în septembrie 2006, la biserică, unde s-a logodit cu solista Anamaria Georgescu. După doar 2 luni, cei doi şi-au spus ADIO, iar cântăreaţa l-a acuzat pe Florin Chilian că ar fi lovit-o. De-a lungul timpului cântăreţul a avut mai multe relaţii cu personaje din showbiz-ul românesc. Unii ziarişti l-au cuplat cu Raluca Lăzăruţ, dar ştirişta nici nu a confirmat nici nu a infirmat zvonurile. Şi Tania Budi se află printre femeile admirate de către Chilian şi cu care gurile rele l-au cuplat. Pe listă a urmat Maria Marinescu, cu care presa l-a asociat. Cu toate astea, cântăreţul nu a recunoscut niciodată relaţia! În 2011, Florin Chilian a fost suprins cu Andra Gavrilă, ştirista la televiziunea naţională. Relaţia celor doi părea că merge pe un făgaş bun, până când Andra a pierdut sarcina. De atunci, Florin Chilian nu şi-a mai găsit liniştea în dragoste.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1