Cum arăta Marcel Pavel pe vremea când avea păr EXCLUSIV VIDEO

marcel-pavel.jpg

Marcel Pavel
FOTO: Arhiva personală

Sunt speciali, iar când îşi fac apariţia undeva, e imposibil să nu-i remarci. Cei mai mulţi dintre ei, au avut o problemă, la început, însă unora le stă chiar foarte bine. Vorbim despre chelioşi! Şi nu oricare, ci despre cheliile celebre ale României. E celebru, e chel, iar vocea lui reuşeşte să încălzească inimile românilor.

''Mă simt aşa cum ţi-ai dori tu. Fără păr'', a spus Marcel Pavel pentru emisiunea Click!, difuzată de luni până joi, de la ora 23:30, la Prima TV.

E educat, pedant şi atent la toate detaliile, dar e şi acid, în momentul în care i se pune pe chelie. Pentru Marcel Pavel, pierderea podoabei capilare a fost un adevărat coşmar, în urmă cu 25 de ani. Şi acum, însă, îl mai incomodează puţin subiectul: ''Nu pot să spun că am renunţat la podoaba capilară. Mai bine zis când a renunţat ea la mine'', a mai spus el.

De fapt, în cazul lui Marcel Pavel, despărţirea de păr s-a efectuat cumva, cu acordul părţilor: ''Primele semne au fost la 29 de ani''.

Chiar dacă acum se amuză, au existat vremuri în care artistul a suferit din cauza calviţiei: ''Era o problemă, aşa spun şi aş fi ipocrit. Într-adevar, am suferit la început. Nu ştiam, domne, ce se întâmplă? Aveam un complex. Aveam o grijă extraordinară. Când dorm cu capul, pe pernă, cumva, să nu stea părul aiurea, să nu stea cumva, să-l şifonez'', a dezvăluit solistul.

Dacă vă întrebaţi cum arăta Marcel Pavel cu păr, ei bine: ''Cam aşa arătam eu. Aveam 18 ani. Am aşa, cumva, o mină eminesciană, nu?", a mai spus acesta.

marcel-pavel-cu-par.jpg

Aşa arăta Marcel Pavel pe vremea când avea păr
Foto: Captură Prima TV

 

''Deci soţia mea nu s-a căsătorit cu mine pentru păr''. Ba mai mult decât atât, chiar soţia sa a fost cea care i-a dat artistului curajul să renunţe la podoaba capilară. ''Îl puneam, stăteam aşa, contra vântului. Şi până la urmă mi-a spus soţia mea: ''Nu te mai chinui atat si tunde-l. Dă-l jos".

Acum, Marcel e împăcat cu look-ul lui. Chiar dacă unii colegi de breaslă au apelat la tot felul de servicii, precum implantul de păr, fie în ţară, fie în străinătate, pe Marcel Pavel nu l-a încântat ideea unei astfel de intervenţii. Are însă două variante, pentru momentul în care se va satura de chelie.

''Mi-am lăsat foarte mari sprâncenele, le las să crească şi mi le dau peste cap. Sau îmi las barbă şi îmi întorc capul invers. Eu, în memoria publicului şi in imaginea lui, arăt aşa. Nu vreau să mă schimb, sa fiu altul decat sunt acum. Mă simt bine in chelia mea'', a încheiat artistul.

Ca exerciţiu de imaginaţie, recunoaşteţi personajul. Ca să vă dăm câteva indicii, am putea spune ca a renunţat la păr şi a mai câştigat câteva kilograme. La Morris, treburile au stat puţin mai diferit, iar despărţirea de podoaba capilară a fost una bruscă.

''A fost un pariu, într-o seară, eram în Costineşti, cu o gaşcă de mai mulţi nebuni şi eram toţi matrafoxaţi. Am pierdut pariul şi băieţii mi-au zis: "Bă, dacă pierzi pariul, te razi!", a dezvăluit acesta.

S-a conformat, moment în care toţi apropiaţii l-au sfătuit să păstreze... non-frizura. Acum, nu şi-ar mai lăsa păr, pentru nimic în lume: ''Îţi dai seama, e mai naşpa când e frig. Dar când vine vara, nu tu mătreaţă, nu tu balsam, adică fresh", a mai spus Morris.

Morris nu vrea să audă de niciun fel de intervenţie asupra cheliei lui preţioase. Faima, împreună cu parfumul scump şi scalpul lucios îi aduc artistului un succes nemărginit, la dame.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1