''Cristi Borcea divorţează de Alina. Va mai avea 2 copii''

cristi-borcea-alina-vidican.jpg

cristi borcea alina vidican
Alina şi Cristian Borcea şi-au început relaţia în timpul mariajului afaceristului cu Mihaela
Foto: arhiva Click!

Început de an agitat pentru trio-ul momentului, Cristi Borcea - Alina Vidican şi Valentina Pelinel, asta după ce Pelinel a declarat că e gravidă, iar lumea speculează că tatăl copilului este Cristi Borcea. Astrologul vedic Roxana Luşneac le-a făcut astrograma celor trei, afirmând la final că Borcea nu va rămâne cu Alina Vidican, deoarece Valentina Pelinel este preferata lui.

Valentina Pelinel a provocat un adevărat scandal în familia lui Cristi Borcea, după ce a recunosct public că e însărcinată. Cea care a fost cel mai afectată a fost actuala soţie, Alina Vidican, care nu a contenit cu jignirile la adresa Valentinei, pe motiv că blondina ar încerca să îi distrugă căsnicia.  Roxana Luşneac, astrolog vedic, este de părere că relaţia dintre Alina Vidican şi Cristi Borcea este sortită eşecului, iar Valentina Pelinel este fix pe gustul lui.

astrolog.jpg

Roxana Luşneasc
Foto: Captură Prima TV

''O perioadă destul de tensionată a început pentru el încă din 2014. De anul viitor, Cristi îşi va aranja viaţa. 2016 va aduce mai multe schimbări în bine. Nu ştiu dacă va rămâne într-o relaţie. Cu Valentina Pelinel are o relaţie karmică. Are mai multă încredere în Valentina, decât în Alina, soţia lui. Pelinel e o femeie foarte puternică, independentă, relaţia lor a început de mai mult timp. De asemenea, e o femeie care îşi asumă tot ce face. Şi Cristi Borcea e un tată responsabil, şi-a asumat toţi copiii. El mai poate avea încă doi copii, îi va face când va găsi o femeie capabilă, la fel ca Valentina. Borcea poate avea cel mult 3 căsnicii, după care se va linişti. Valentina reprezintă pentru el ceva karmic, relaţia aceasta e ceea ce îi trebuia lui, chiar dacă Borcea va fi cu altcineva, tot Valentina va rămâne acolo pentru el. Are ascendent în semnul Berbecului, asta îl face să fie un bărbat iubirăreţ şi pasional'', a mărturisit Roxana Luşneac, în direct la emisiunea ''Focus Magazin'', de la Prima Tv.

Cât despre Alina Vidican, astrograma acesteia nu e tocmai roz: ''Alina are două semne duale. Vorbeşte mult şi prost. Nu o avantajează deloc. Ar trebui să aibă foarte mare grijă ce şi cum vorbeşte anul viitor. Trece dintr-o extremă în alta. Mariajul cu Borcea îi este sortit eşecului. E foarte posibil un divorţ între cei doi. A făcut o mare greşeală când a devenit din amantă soţie. A devenit cicălitoare de când e soţia lui Borcea. A făcut gesturi pe care nu trebuia să le facă. Cât timp a fost amanta lui Cristi a fost perfectă, acum că e soţie a trecut în altă extremă'', a mai adăugat aceasta.

vidican-alina.jpg

alina borcea minciuni declaratii contradictorii
Alina Vidican suferă enorm de când a aflat de sarcina Valentinei Pelinel
Foto: captură Pro Tv

Astrologul a fost de părere că Valentina Pelinel e mai capabilă de anumite lucruri şi ştie când să-şi ţină gura: ''Valentina e mai compatibilă cu Cristi Borcea. Are ascendent în Vărsător, ştie cum să obţină ce îşi doreşte. Ea e ceva nou pentru Borcea, ea ştie când să se oprească şi când să meargă mai departe''.

Valentina Pelinel s-a distrat toată vara

valentina pelinel
Valentina Pelinel va deveni mămică în luna mai a acestui an
Foto: Facebook
Loading...

Citește și

 • borcea alina vidican

  Se complică lucrurile în familia Borcea. Cristi vrea neapărat să divorţeze de Alina şi i-ar fi făcut acesteia o ofertă mai mult decât generoasă. 600.000 de euro şi câteva proprietăţi ar pune la bătaie pentru a fi din nou liber. Mai mult, în presă au apărut zvonuri că Valentina Pelinel ar fi petrecut Revelionul alături de naşul de cununie al soţilor Borcea, Gigi Becali.

 • cristi borcea diagnostic probleme cardiace spital floreasca urgenta

  Cristi Borcea ar putea ajunge din nou la cuţit! Fostul boss dinamovist riscă să dezvolte complicaţii majore la inimă după ce a fost adus de urgenţă la spital cu tensiune foarte mare şi cu dureri puternice în piept.

 • cristi borcea pelinel alina

  Fostul boss de la Dinamo a părăsit spitalul și se află în arestul Central al Poliției Capitalei. Se pare că Borcea (45 de ani) urmează să dea declarații lămuritoare legate de divorțul de Alina (31 de ani) și de sarcina Velentinei Pelinel (35 de ani). Se pare că aceasta din urmă vrea să plece în America, pentru a scăpa de scandalul creat în jurul ei și al lui Borcea.

 • alina borcea

  Triunghiul amoros Valentina Pelinel-Cristan Borcea-Alina Vidican a fost întors pe toate părţile în aceste zile. În timp ce fostul fotomodel a fugit în Franţa imediat după ce a făcut anunţul sarcinii şi Borcea este internat la Spitalul Floreasca, soţia fostului acţionar de la Dinamo trage cu dinţii de căsnicie şi plânge încontinuu.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1