Cosmina Păsărin şi Dana Săvuică, dependente de operaţiile estetice EXCLUSIV VIDEO

cosmina-pasarin.jpg

Cosmina Păsărin nu spune «NU» operaţiilor estetice
Foto: Captură Prima TV

În noiembrie 1999, revista cu iepuraşi se lansa în România, având-o pe copertă pe una dintre cele mai frumoase manechine din vremea aceea: Dana Săvuică. Dezbrăcată doar cât să incite, Dana se mândreşte cu efectul pe care l-a avut pictorialul, asupra româncelor.

''Eu mă bucur într-un fel că am fost prima, pentru că am deschis nişte uşi şi am arătat că o femeie poate avea curajul să se exprime aşa cum vrea ea! Chiar şi într-o lume a bărbaţilor'', a mărturisit Dana Săvuică, pentru emisiunea Click!, difuzată de luni până joi, de la ora 23.30, la Prima Tv.

Dana nu condamnă nici femeile care, trecute de vârsta a doua, au curajul să se exprime liber.

''Nu trebuie să te ascunzi după o anumită vârstă, să stai cu plapuma peste cap, să te îmbraci cine ştie cum, doar pentru că ai venerabilă vârstă! Şi oricum nu se mai pune. În ziua de azi, 50, 60 nu mai contează'', a mai adăugat aceasta.

Şi nici ei nu îi lipseşte curajul! Chiar dacă are 45 de ani, Dana este conştientă că arată foarte bine şi nu exclude un al doilea shooting.

''Nu ştiu, englezul are o vorbă: «Never say never». Nu ştiu ce se poate întâmpla mâine, poimâine, răspoimâine'', a spus vedeta.

Iar vedeta nu spune "NU" nici intervenţiilor chirurgicale, pentru a-şi păstra aspectul demn de revistele pentru bărbaţi.

''Atunci când poate treci pragul vârstei de 50 de ani şi ai un aspect neplăcut la gât, încep să-ţi cadă pieile, sau sânii se pot lăsa. E normal dacă poţi să faci o intervenţie, să o faci'', a conchis Dana Săvuică.

Cosmina Păsărin spune «NU» Playboy

Pe de altă parte, Cosmina Păsărin jură că a treia oară nu o mai face! A pozat în celebra revistă pentru bărbaţi în octombrie 2001, iar în noiembrie 2002 a revenit cu un pictorial alături de Nicoleta Luciu.

''Eu nu vreau să mai pozez. Nu m-aş mai simţi confortabil în situaţia asta. Ăsta este şi motivul foarte sincer pentru care nu aş mai face asta'', a dezvăluit Cosmina.

Chiar dacă nu şi-ar mai expune trupul, Cosmina nu ar spune ''NU'' operaţiilor estetice. Cu toate că sânii ei nu intră în tiparul "bombelor sexy", nu şi-ar ajusta bustul, ci faţa!

''Nu m-am gândit la mărirea sânilor, dar la un moment dat, dacă va fi nevoie, pentru corectarea ridurilor, pentru că vreau să fiu mereu tânără. Ridurile, dacă la un moment dat se vor adânci, pe cuvântul meu de onoare că voi interveni, voi face ceva", a mai spus bruneta.

 

 

 

 

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1