Cine este mâna de fier din spatele lui Leonard Doroftei? Cine l-a "îmblânzit" pe boxer

leonard.jpg

leonard doroftei
Leonard doroftei mărturisește cine i-a fost mereu alături și l-a ajutat să reușească în carieră
Foto Click!

Leonard Doroftei, o legendă a boxului românesc, reuşeşte şi să capteze din nou admiraţia fanilor. cu toții sunt cu sufletul la gură atunci când Moşu' începe să depene poveştile despre meciurile vieţii lui. Secretul carierei unuia dintre cei mai iubiţi sportivi români nu stă însă nici pe departe în pumnii lui de oţel. cine este secretul din spatele performanței boxerului?

"Vă dau exemplu prin mine. Am fost un amator într-o lume profesionistă. Nu mi-a mers. Mi-a mers doar să mă bat cu toţi. Dar nu am ştiut să fac ceea ce îl intersează pe un profesionist. Foarte mulţi bani", a declarat boxerul.

Chiar dacă nu se poate lăuda cu zeci de milioane de dolari în conturi ca alte staruri ale boxului, Leonard Doroftei nu are nici un fel de regrete. El se simte emoționat și onorat atunci când este numit o legendă a boxului. "Mi-a plăcut să mă bat, mi-a plăcut să mă bat în public şi acum încep să simt şi dragostea oamenilor. Mănușile sunt foarte uşoare, sunt foarte mici, erau unele momente când dădeai câte un pumn în partea asta şi aveai impresia că iese pe partea asta."

Cine a fost persoana din spatele succesului marelui nostru campion? Mulţi ar fi tentaţi să creadă că antrenorul. "Fără soţia mea n-aş fi reuşit să fac absolut nimic. De fapt marea performanţă a mea a început în clipa în care am cunoscut-o pe ea. Atunci am început să fac persormanţă. Aveţi un partener de viaţă care vă iubeşte, veţi reuşi mult mai uşor să faceţi ceea ce vă propuneţi. Deci ăsta e secretul. Am avut şansa să am lângă mine un om care a crezut în mine, care m-a lăsat să fac ceea ce-mi place." 

"Moşu" se poate declara un norocos. Are acasă o soţie înţelegătoare şi frumoasă, dar şi trei copii. Îi va călca vreunul pe urme? "Cât au fost mici nu au vrut să meargă la sală acum nu este zi să nu mă întrebe, megem la sală? Acum a îmbătrânit Moşu!."

A pus la pământ nume mari ale boxului, şi totuşi cel mai de temut adversar al lui Leonard nu a fost în ring. "Cel mai greu adversar al meu a fost cântarul. Se vede nu? Se vede că aţi mai luat nişte kilograme. Îmi place să mănânc, să beau un pahar de vin, se vede."  

Şi dacă tot se declară un gurmand, Moşu şi-a deschis şi o afacere în domeniu. "Merge foarte bine şi ne mişcăm. Ochii stăpănului îngraşă vita. Cam aşa e. La mine cel mai bine se mănâncă bătaie. Dar de campion, se ştie. Am câştigat aprope tot ce se putea câştiga în box, sau am atins aproape tot ce se putea atinge în box. Şi mă face încă o dată fericit!"

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1