Cele mai fierbinți fantezii ale vedetelor

eva_longoria_jose.jpg

eva longoria
Unele vedete din showbizul american au fantezii ascunse
Foto arhivă personală

Când se plictisesc să se iubească printre aşternuturi, vedetele de peste Ocean apelează la... mici trucuri. De exemplu, sexul în locurile publice sau chiar un pic... violent, le scoate din minţi!. Eva Longoria, Angelina Jolie şi Megan Fox sunt doar câteva dintre vedetele care au astfel de preferinţe!

Pe primul loc în top se află, fără doar şi poate... frumoasa Angelina Jolie! Actriţa nu este nici pe departe atât de inocentă precum pare. Ba din contră! Angelina a declarat că îi place la nebunie... sexul sado-masochist.

Din păcate pentru ea, Brad nu este la fel de deschis în această privinţă, aşa că Angy a fost nevoită să îşi înfrâneze pornirile! 

Locul doi este binemeritat de... Eva Longoria! Şi ea se apropie de ...preferinţele colegei de breaslă, Jolie. Eva Longoria este lipsită de inhibiţii în dormitor şi de aceea preferă să fie surprinsă de fiecare dată! 

"Nu văd nicio problemă în a fi legată cu eşarfe de mătase, îmi place când partenerul se ocupă în totalitate de mine. Este foarte sexy să fii supus", a declarat Eva. 

Şi Kirsten Dunst iubeşte să experimenteze. Actriţa a declarat că în timpul relaţiei cu Jake Gylenhaal a încercat să condimenteze relaţia cum a putut: "Am făcut sex în maşini, în baie etc. Singurul loc unde nu am avut curajul să încercăm a fost pe o pasarelă, într-un hotel, pentru că am crezut că şansele de a fi prinşi făcând sex acolo sunt destul de mari", a declarat Kirsten. 

Scenele de dragoste sunt o ocazie perfectă pentru a purta pantofi! Nick Lachey, fostul soţ al cântăreţei Jessica Simpson, iubeşte ca de fiecare dată când face amor să... defileze în pantofii cu toc ai partenerei! 

Cum putea să lipsească din top Kim Kardashian? Fantezia lui Kim de a se filma când face sex... i-a adus în conturi 25 de milioane de dolari şi... locul 5 în topul nostru. De altfel, starleta a devenit cunoscută prin intermediul unui sex tape. Iar de atunci ..culmile celebrităţii au fost ale ei.

Loading...

Citește și

  • eva longoria

    Eva Longoria (41 de ani), actrița din "Neveste Disperate", s-a măritat sâmbătă, 21 mai, cu alesul inimii ei, Jose Antonio Baston (47 de ani), după o logodnă de cinci luni. Ceremonia a avut loc la apusul soarelui, pe malul unui lac din Mexic.

  • eva longoria

    A devenit celebră cu rolul din “Tânăr şi neliniştit”, a interpretat-o pe Gabrielle Sollis în “Neveste disperate” şi acum a revenit din nou în atenţia fanilor cu o nouă poveste de telenovelă. La 41 de ani, Eva Longoria este una dintre cele mai iubite actriţe de telenovele.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1