Ce-l mai răsfață Pelinel pe Borcea! Îi duce bucate alese la închisoare

pelinel_borcea_1024x768_53529900.jpg

pelinel borcea
Pelinel a recunoscut recent că Borcea este tatăl fiului ei

Mult timp i-a trebuit Valentinei Pelinel (35 de ani) să dea cărțile pe față și să spună că Borcea (46 de ani) este tatăl lui Milan Cristian, băiețelul pe care l-a adus pe lume în 8 iunie, dar de când a recunoscut, nimic nu o mai împiedică să facă aproape naveta București-Constanța.

Cristi Borcea este închis la Penitenciarul Poarta Albă din județul Constanța, iar în ultimele două weekend-uri, mama celui de-al șaptelea moștenitor al său l-a vizitat. Mai mult, într-una din vizite l-a dus în persoană pe copil să-și cunoască tatăl. Fostul boss dinamovist s-a îndrăgostit pe loc de fiul său, iar Valentina îi aduce poze de fiecare dată când îl vizitează. 

Modelul nu merge cu mâna goală la iubitul său. Pe lângă fotografii, Pelinel îi duce și mâncăruri alese, precum fructe de mare și păstrăv la grătar, preferatele lui Borcea, s-a arătat într-un material difuzat luni, 22 august, la Focus Magazin, emisiunea mondenă de la Prima Tv.

Întâlnirea cu Milan i-a ridicat moralul lui Cristi Borcea

pelinel3_0.jpg

pelinel milan cristian
Milan Cristian este al șaptelea moștenitor al lui Borcea
Foto: Mihai Ionescu

 

“Lui Cristi îi e greu, vă daţi seama, dar rezistă. Acum are şi moralul mai ridicat, datorită lui Milan. A fost foarte emoţionat când l-a cunoscut, este topit după el. Valentina i-a dus mereu poze, scoase pe hârtie fotografică, pentru că nu are acces acolo cu telefonul mobil. Orice poţi să-i spui lui Borcea, dar nu că n-ar fi un tată bun. Totul până la copii, ar face orice pentru ei. Copiii sunt punctul lui slab”, au povestit surse credibile din anturajul clubului de fotbal Dinamo pentru Click!.

 

 

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1