Ce crede Valentina Pelinel despre relaţia fostului soţ cu iubita de 18 ani VIDEO EXCLUSIV

valentina_pelinel_adpm.jpg

Valentina Pelinel a comentat relaţia din fostul ei soţ şi iubita de 18 ani
Foto: Agenţia Mondenă de Presă

Valentina Pelinel a fost invitată în platoul emisiunii Click!, unde a vorbit despre secretele ei în materie de frumuseţe, dar a avut parte şi de o întrebare nu tocmai uşoară: ce crede despre relaţia fostul ei soţ, Cristian Boureanu, cu Laura Dincă, în vârstă de 18 ani.

Diplomată, Valentina a explicat că nu vrea să vorbească despre foşti, pentru că nu e un lucru frumos, însă a menţionat că, la modul general, diferenţa de vârstă poate să nu afecteze deloc o relaţie. 

"Dar nu vreau să comentez pe nimeni anume. Nu vorbim de foşti, nu se cade. La modul general, depinde mult de fiecare. Sunt persoane mature la 18 ani şi persoane imature la 40 de ani", a spus Valentina, în platoul emisiunii Click!, de la Prima TV.

boureanu.jpg

cristian boureanu laura dinca
Cristian Boureanu şi iubita lui de 18 ani
Foto: Arhiva personală

Modelul de 33 de ani a vorbit şi despre felul în care se vedea când era mică, dar şi ce crede despre frumuseţea fizică şi cât de importantă este într-o relaţie.  

"Eram foarte slabă când eram mică, nu mă consideram frumoasă. M-am visat însă mereu pe scenă şi uite că am reuşit. Nu aş schimba nimic la mine acum", a spus Valentina.

Deşi crede că fizicul e important la prima vedere, blonda e convinsă că asta nu garantează o relaţie reuşită. 

"Nu putem să negăm că şi frumuseţea fizică e importantă. Asta ne atrage prima oară, dar asta nu duce neapărat la o relaţie. Bărbaţii văd frumuseţea altfel, sunt mai superficiali. Dar când se gândesc la o femeie cu care vor să petreacă o noapte, e una, când se gândesc la o femeie cu care vor să facă o familie, e alta. Mie îmi plac fetele exotice. Ileana Lazariuc îmi place", a completat Valentina. 

 

Loading...
 
 

Citește și

  • valentina pelinel

    Valentina Pelinel este cunoscută drept una dintre cele mai frumoase femei din România. Blonda a reuşit să îşi facă un nume în industria internaţională a modei, graţie siluetei de invidiat şi a unui program de muncă riguros.

  • cristian boureanu laura dinca

    Cristian Boureanu (42 de ani) şi Laura Dinca (18 ani) s-au răsfăţat cu o vacanţă în Novădari, unde au făcut plajă şi s-au pozat sărutându-se tandru, la malul mării. Cei doi au lăsat inhibiţiile deoparte şi s-au fotografiat în ipostaze romantice.