Când a aflat Alex Velea că va fi iar tătic. Antonia i-a făcut o surpriză

alex-velea-si-antonia_0_1.jpg

alex velea si antonia
Alex Velea și Antonia vor deveni, din nou, părinți
foto: Arhiva Personală

Un an şi jumătate a trecut de când Antonia l-a adus pe lume pe Dominic, băieţelul pe care îl are cu Alex Velea. Acum, dacă este să judecăm după fotografia publicată de artistă pe Facebook, Antonia este din nou însărcinată. În poză, Dominic este îmbrăcat cu un body pe care este scris mesajul: "Baby brother...soon!”, în traducere liberă "Un frăţior, în curând".

Concluzia e simplă. Nu numai că va deveni din nou mămică, dar bebe este tot un băieţel. Culmea, atunci când a fost însărcinată cu Dominic, Antonia a făcut anunţul tot pe Facebook, când sarcina era deja avansată şi trecuse de primul trimestru. În lumea mondenă deja circulă zvonul că artista este însărcinată în patru luni.

Surpinzător, şi Alex Velea a postat aceeaşi fotografie pe Facebook, în acelaşi timp cu Antonia. La câteva ore, poza de pe contul Antoniei strânsese 51.000 de like-uri, iar cea de pe contul lui Velea 27.000. Se pare că minunata veste a fost un cadou pentru artist, pentru că surse apropiate cuplului susţin că Antonia i-a spus lui Velea că este însărcinată chiar de ziua lui, pe 13 mai.

Loading...

Citește și

  • antonia, dominic, alex velea

    La un an şi jumătate de când l-a adus pe lume pe Dominic, Antonia ar putea să ne dea o nouă veste bombă. Artista are un băieţel cu iubitul ei, Alex Velea, şi o fetiţă din mariajul cu Vincenzo castelano şi nu a exclusi posibilitatea de a-şi mări familia. Solista a publicat o imagine care ridică mari semne de întrebare şi i-a făcut pe fani să explodeze.

  • Încurcate sunt căile amorului, dar în cazul Antoniei e un labirint în toată regula! La un an şi jumătate de când l-a făcut tătic pe Alex Velea, artista a anunţat că mai aşteaptă un copil, care se pare că va fi tot băiat. Pentru că în acte Antonia e încă nevasta lui Vincenzo, şi acest bebeluş va fi tot un Castellano.

  • Antonia, tatuaj, Alex Velea, lansare videoclip, tatuaje-pereche, silicoane

    Fermecătoarea Antonia (27 de ani) a colaborat la noul proiect muzical „G Girls” și i-a fermecat pe fanii săi cu o apariție extrem de sexy în videoclipul piesei „Call The Police”, alături de Inna, Alexandra Stan și Lori. Urmează, însă, partea și mai interesantă: Antonia intepretează, pentru prima dată, un rol într-un film care va avea premiera la toamnă.

  • Le stă bine împreună şi formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz. De aceea, organizatorii de spectacole îi doresc la pachet pe scenă şi, mai nou, şi televiziunile merg pe aceeaşi reţetă.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1