Blonde sau brunete? Ce preferă bărbaţii români

blonde-brunette-gallery-041713.jpg

Ce preferă domnii: blondele sau brunetele?
Foto: aol.com

S-au făcut zeci de studii despre ce preferă bărbaţii în materie de femei: blonde sau brunete. Mai nou, britanicii spun că femeile cu părul bălai sunt, totuşi, preferatele domnilor. Iată ce cred însă românii.

Au fost subiectul multor studii, filme şi cărţi, dar şi motivul multor controverse. Ce le face pe femeile cu păr bălai atât de dorite şi în acelaşi timp atât de contestate?

"Bruneta e vulcanică, expansivă şi are în plus faţă de blonda care e în stand by, bruneta actionează singură şi ea face ceea ce se numeste de fapt femeia a fi,  pentru că bărbatul este a face şi femeia este a fi, blonda aşteaptă ca bărbatul, e adevărat că bărbaţii trebuie să îi iubească iar femeile să îi determine să iubească, majoritatea blondelor nu ştiu să îi determine, stau aşa ca la capul podului cu mâna întinsă, hai nu mă iubeşti, păi m-ai determinat?", a declarat psihologul Lucian Iordănescu pentru emisiunea "Focus Magazin", de la Prima TV.

Cu toate acestea, cel mai recent studiu al cercetătorilor britanici arată că blondele câştigă supremaţia asupra suratelor brunete. Cu o diferenţă de 3 procente, fetele cu părul bălai câştigă lupta. 

Ca să punem paie pe foc, un sondaj realizat de o revistă americană pentru femei relevă faptul că bărbaţilor nu le place, de fapt, să umble cu blonda vopsită. 53% dintre ei preferă brunetele drept partenere de cursă lungă, 41% s-ar încumeta să înceapă o relaţie cu o blondă şi doar 6% le-ar da o şansă roşcatelor. 

Un alt axperiment realizat în trei cluburi de noapte din Londra, la care au participat 120 de bărbaţi, atestă faptul că aceştia preferă blondele. În primul club, 26 de bărbaţi au flirtat cu blonde şi doar 16 cu brunete. Bussines Insider scrie că studiul vine să confirme titlul filmului "Gentlemenii preferă blondele "(1953), cu Marilyn Monroe şi Jane Russell.

Studiul are aşadar şi o concluzie supriză: bărbaţii ar duce la altar o brunetă, dar în acelaşi timp, ar aborda mai uşor o blondă. Poate şi pentru că blondul simbolizează tinereţe şi vitalitate, iar părul brunet inspiră inteligenţă şi chiar aroganţă. 

Aşa cum au aflat reporterii emisiunii "Focus Magazin", domnii din România preferă brunetele. Motivele? "Îmi plac mai mult creolele", "Am ales deja, şatenă deci spre brunet" sau "Îmi inspiră mai multă atracţie, sunt mai sexy". 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1