Bat clopote de nuntă pentru Diana Matei? Ce zice vedeta

diana_matei.jpg

diana matei
Diana Matei are deja un copil cu Marian Cleante, însă cei doi nu sunt căsătoriți încă
foto: Arhiva Personală

Au 12 ani de relaţie şi un bebe superb, dar ea încă mai aşteaptă inelul de logodnă. Vorbim de Diana Matei care şi-a întemeiat o familie frumoasă cu iubitul ei, Marian Cleante. Şi cum dragostea trece întotdeauna prin stomac, Diana i-a demonstrat lui Marian că are tot ce-i trebuie pentru a fi nevastă cu acte. Şi-a pus şorţul de bucătărie şi a gătit ceva delicios, doar-doar iubitul ei se va hotărî să o ducă mai repede la altar.

Când nu are concerte cu Taraful Cleante, Diana Matei adoră să gătească pentru tatăl copilului ei, Marian Cleante. Ştie să facă de toate, căci bunica ei i-a fost profesoară în bucătărie. Şi ca să ne arate că nu glumeşte atunci când găteşte, solista şi-a legat degrabă şorţul de bucătăreasă la brâu şi a trecut la treabă, acompaniată de taraf. 

„Am pregătit un produs mega-dietetic aşa pentru proaspetele mămici care vor să slăbească după naştere, nişte carne la garniţă, cu varză murată călită, că mie îmi place varza murată s-o călesc, şi cu mămăligă, deci un produs tradiţional care nu are calorii decât foarte, foarte multe”, le-a explicat artista reporterilor emisiunii Focus Magazin, difuzată de luni până sâmbătă, de la ora 19.30, la Prima TV.

Şi uite aşa, Diana s-a pus pe treabă: „Odată am să-ţi povestesc ce-am făcut eu cu prima ciorbă de burtă din viaţa mea. Am pus cinci litri de smântână şi n-a ieşit nimic. A ieşit smântână cu ciorbă”.

În timp ce mămăliguţa sfârâia la foc mic, Marian Cleante şi-a adus aminte ca prin farmec că are un foc mai mare la inimioară. A început să cânte o dedicaţie pentru miresica lui, însă, surpriză, aceasta nu are inelul pe deget încă. Până una alta, mămăliga e gata, aşa că Diana s-a apucat de tocat varza: „Ta, la, la-i la, ajutorul de bucătar, ajutorul de vioară, ţine aicea maistre să mă ajuţi, acum cânţi şi fac io mâncare , nu mişca mâna”. 

Bucatele au fost gata în doi timpi şi trei mişcări. Sunt bune de te lingi pe degete, dar acum să vedem dacă după atâta muncă vine şi inelul mult aşteptat pentru Diana.

Despre inel, artista a vorbit în emisiunea Focus Magazin, unde a mărturisit că este, deja, logodită cu Marian: „Ăsta e un ineluș de logodnă. L-am primit acum vreo 8 – 9 ani, când am făcut o mică slujbă la biserică”. Cu toate acestea, cei doi nu sunt căsătoriți în mod oficial, însă Diana speră să primească și al doilea inel, cel mai serios, despre aspectul căruia are o idee foarte bine definită. „Are un diamant foarte frumos în mijloc și o sumedenie pe lângă. (...) Nu mă întreba cât costă”, a explicat vedeta, dezvăluind și faptul că inelul va avea un diamant galben, unul dintre cele mai scumpe: „Știi care sunt cele mai scumpe diamante din lume? Cel roz și cel galben”.

Cât despre copil, chiar dacă viața de mamă nu este tocmai cea mai ușoară, Diana se bucură de „obstacolele” care îi ies în cale, peste care reușește să treacă foarte ușor cu ajutorul iubirii pentru „puiul” ei: „E foarte frumos. E un greu atât de frumos, e un greu minunat. E foarte greu în momentul în care plec, pentru că eu nu m-am lăsat de activitate, ca să zic așa, ba chiar, din punct de vedere al creației, cred că sunt într-o perioadă foarte productivă, într-o perioadă foarte bună și atunci e destul de greu când trebuie să plec de acasă, dar ce să spun, este minunat”. Și chiar și atunci când cel mic a avut colici, Diana a dormit dusă, pentru că bebelușul nu a deranjat-o deloc: „Dorm noaptea, și când a avut colici tot a dormit. E un băiețel tare bun. E un băiețel sănătos, un băiețel foarte bine dezvoltat, am trecut la patru lunișoare de vreo șapte kilograme, șapte kilograme și jumătate chiar”.

Mai mult, ea și Marian au și un „as” în mânecă, o bonă care le face viața mult mai ușoară: „Avem ajutor, o avem pe doamna Nina, care este o binecuvântare la casa omului, ne face și senvișuri”, a spus, vedeta, entuziasmată. Iar totul pentru că „ajutorul” îi face toate poftele, pofte pe care mama ei nu a mai avut ocazia să i le facă încă din adolescență. „Pe mine nu m-a mai răsfățat nimeni de foarte mult timp, având în vedere că am venit în București să fac liceul, am plecat când aveam vreo 14 ani de lângă părinții mei să fac liceul, să fac facultatea, și chiar mă gândeam că de mult nu m-a mai întrebat cineva «Mamă, vrei un senviș la pachet?»”, a povestit Diana. Și pentru că a venit vorba despre bone, solista a mărturisit că doamna Nina nu este prima lor variantă și că, în trecut, bonă le-a fost o domnișoară care „și-a greșit vocația”: „Am mai avut o încercare nefericită. Cealaltă bonă a fost pasageră la noi în casă, și-a greșit vocația, a descoperit o altă vocație. Aceea de a crește un copil și de a avea grijă de un copil nu a fost ce și-a dorit”. Totuși, Diana nu a vrut să dea prea multe amănunte despre problema întâlnită: „Mi-a dat cineva, pur și simplu, o veste că și-a descoperit o nouă vocație și nu vreau să intru în detalii”

 

Loading...

Citește și

  • diana matei

    Are un băieţel de trei luni care o ţine în priză aproape tot timpul, dar nu ratează câteva momente de relaxare. Diana Matei adoră să meargă la masaj şi să îşi facă tratatmente de înfrumuseţare. Un reporter Focus Magazin, emisiune difuzată de luni până sâmbătă, de la ora 19.30, la Prima TV, a însoţit-o pe cântăreaţă la un salon cosmetic, unde a avut parte de o zi numai pentru ea. În tot acest timp, bebeluşul Dianei a stat cuminte acasă, cu tăticul, Marian Cleante.

  • Diana Matei este una dintre putinele artiste care reusesc sa sustina un program 100% live. Solista nu se da in laturi de la noi provocari si in ultimul an de zile a reusit sa lanseze doua single-uri, un album si un videoclip.

  • diana matei taraf cleante concert

    În vreme ce alte vedete se tem să vorbească despre sumele uriașe pe care le încasează, Diana Matei a recunoscut, în exclusivitate pentru Click!, că din cântat se poate câștiga regește. Solista care cântă împreună cu taraful Cleante muzică de petrecere le-a luat fața unor soliste mult mai populare, precum Andra sau Delia.

  • diana matei taraf cleante concert

    Solista Diana Matei (33 de ani) a devenit weekendul trecut mămică şi este în culmea fericirii. Cântăreaţa şi-a anunţat apropiaţii că a născut un băieţel care deja a reuşit să o cucerească, aşa că este de înţeles de ce de acum înainte artista va fi mult mai preocupată de bebeluşul ei decât de toate celelalte activirăţi.