Au peste 50 de ani, dar sunt extrem de sexy! Cei mai frumoși actori

george_clooney.jpg

george clooney
George Clooney (54 de ani) este considerat unul dintre cei mai sexy actori
foto: Getty

George Clooney, Kevin Costner, Sean Connery...ce bărbaţi! Sunt printre cei mai atrăgători actori de la Hollywood. Femeile au suspinat mereu după ei, iar fizicul lor le-a adus titlul de sex-simbol. Iată cine se mai regăseşte în lista celor mai sexy actori trecuţi de 50 de ani.

Imediat după rolurile celebre pe care le-a jucat în peliculele „Robin Hood: Prinţul Hoţilor" şi „Bodyguardul" la începutul anilor '90, Kevin Costner şi-a câştigat titlul de sex-simbol. Chiar şi acum la vârsta de 60 de ani, actorul american este considerat unul dintre cei mai atrăgători bărbaţi din lume. Anii nu l-au schimbat aproape deloc pe celebrul Costner, arată extrem de bine pentru vârsta lui, nu şi-a pierdut farmecul şi nici zâmbetul cuceritor. Şi-a lăsat barbă, în schimb, şi preferă să stea în spatele camerei de filmat, în calitate de regizor. 

Iar Sean Penn este un adevărat Don Juan. Actorul şi regizorul american se poate lăuda nu numai cu rolurile de excepţie, dar şi cu relaţiile cu multe femei celebre. La 55 de ani, Sean arată extrem de bine, are un corp atletic fără pic de grăsime, iar abdomenul este pur şi simplu perfect. Actorul are un fizic de invidiat pentru că trage din greu la sală, face surfing şi este pasionat de sporturile nautice.

Sean Connery a cucerit milioane de femei din întreaga lume cu rolul lui James Bond. În opinia criticilor de film, Connery este singurul actor care a meritat pe deplin acest rol. Starul hollywoodian afişa pe vremea aceea nişte muşchi de invidiat şi se mişca asemenea unei pantere. La 60 de ani, carismaticul actor a fost votat de o revistă americană ca fiind "cel mai sexy bărbat în viaţă". Iar la 75 de ani în urma unui sondaj realizat de un site englez, Connery a primit titlul de cel mai sexy pensionar din Marea Britanie. Acum, la 85 de ani, Sir Sean Connery este considerat unul dintre cei mai sexy şi atrăgători bărbaţi ai planetei.

Alec Baldwin are şi el un loc în lista celor mai sexy bărbaţi ai planetei. Chiar şi la 57 de ani, carismaticul star american reuşeşte să fie unul dintre cei mai atrăgători şi sexy actori de la Hollywood. Baldwin a reuşit să surprindă o lume întreagă prin faptul că la această vârstă a devenit tată pentru a treia oară.

Cât despre şarmantul Richard Gere, el a fost seducătorul romantic al anilor '80, iar imaginea de sex simbol îl urmăreşte până azi, la 66 de ani. Actorul american spune că nu mai este atât de chipeş precum era când filma pentru pelicula "Pretty Woman", dar asta nu le împiedică pe femei să suspine după el în continuare. Cât despre viaţa personală, aflaţi că a fost căsătorit timp de patru ani cu celebrul model Cindy Crawford. Apoi, a mai avut un mariaj de 11 ani cu frumoasa Carey Lowell, care i-a dăruit şi un fiu, pe Homer, acum în vârstă de 15 ani.

Şarmantul George Clooney nu putea lipsi din lista celor mai sexy bărbaţi trecuţi de 50 de ani. Actorului american, în vârstă de 54 de ani, îi place să se caracterizeze drept "cel mai sexy tip în viaţă". De-a lungul timpului el a primit de nenumărate ori titlul de cel mai frumos, sexy sau atrăgător bărbat din lume. După divorţul de Talia Balsam cu care a avut un scurt mariaj în anii 90, el a fost poate cel mai râvnit burlac de la Hollywood. A pus mâna pe el, în cele din urmă, avocata Amal Alamuddin, pe care a şi luat-o de soţie.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1