Au lăsat rafinamentul deoparte! Starurile, surprinse în ipostaze penibile VIDEO

jennifer.jpg

Jennifer Garner a fost fotografiată pe stradă, cu lenjeria intimă ruptă

Pe covorul roşu arată impecabil, dar când cred că nu se uită nimeni, îşi arată adevărata faţă. Vedetele de la Hollywood nu sunt atât de rafinate precum le credem. Aşa că să nu vă miraţi că se săpunesc în văzul lumii. Sau cotrobăie prin pantaloni nestingherite.

Este un simbol al eleganţei şi  al rafinamentului, însă când nu se află pe podium, Roberto Cavalli este un bădăran veritabil! Fotoreporterii de peste Ocean l-au surprins pe designerul italian în timp ce făcea plajă pe yachtul lui. Nimic ciudat până acum.

Însă, după ce s-a scăldat în ocean, Cavalli a vrut să îşi cureţe pielea de apa sărată! Zis şi făcut! Designerul a făcut un duş chiar pe puntea vasului, fără să îi pese că toate privirile sunt aţintite asupra lui. Aşa că s-a săpunit bine, iar prietena lui mult mai tânără i-a ţinut duşul şi l-a ajutat să se spele chiar şi în zonele intime. Momentul a fost imortalizat, iar imaginile au făcut deliciul criticilor.

Iar Shakira a trăit şi ea ruşinea vieţii ei. Frumoasa cântăreaţă nu a scăpat de privirile vigilente ale paparazzilor şi a fost surprinsă cu mâna în posterior, la propriu. Shakira a uitat de eleganţă şi s-a scărpinat, fără să o mai intereseze că fotografii sunt chiar în spatele ei.

Cât despre Eva Longoria, norocul nu a fost de partea ei! Invitată la emisiunea lui David Letterman, actriţa a trecut prin cel mai penibil moment! Îmbrăcată într-un sacou negru şi cu o pereche de pantaloni minusculi, ţinuta i-a jucat feste chiar în timp ce era în direct: un nasture de la sacou s-a desprins, însă Eva a fost pe fază şi s-a acoperit imediat. Din păcate, momentul jenant nu a trecut neobservat de camerele de vederi.

Iar frumuşelul Hollywood-ului, Zac Efron a fost fotografiat la filmările celui mai nou film al lui, "Mike and Dave need wedding dates„, îmbrăcat într-un echipament sportiv... extrem de mulat. Actorul era vizibil deranjat de o mâncărime în zona intimă şi nu a ezitat să se scarpine în văzul tuturor! Nu este prima dată când Zac este surprins într-un astfel de moment. Nu de mult, actorul a fost fotografiat în bustul gol, cu mâna în pantaloni.

Dar nu sunt singurii care au fost surprinşi în ipostaze penibile. Jennifer Garner a fost fotografiată pe stradă, cu lenjeria intimă ruptă, Penelope Cruz a căzut pe stradă în timp ce se ducea la aeroport şi a fost ajutată de un trecător să se ridice, iar Drew Barrymore a avut o apariţie de excepţie, când, chiar pe covorul roşu, a fost imortalizată cu ditamai părul, în zona axilei!

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1