Angelina Jolie: "Mi-am scos ovarele ca să nu mor de cancer" VIDEO

jolie.jpg

Foto: Guliver/Splashnews/Hepta
Citeste tot despre: 

“Copiii mei nu vor spune niciodată «Mama a murit de cancer ovarian»!”, a zis Angelina Jolie, după ce i-au fost extirpate ovarele şi trompele uterine de teama cancerului. Acum, actriţa răsuflă uşurată.

Şoc! După ce în mai 2013 şi-a tăiat sânii, Angelina Jolie (39 de ani) a fost supusă săptămâna trecută unei noi intervenţii chirurgicale. De astă dată i-au fost extirpate ovarele şi tuburile falopiene (n.r. - trompele uterine), dar şi-a păstrat uterul. Actriţa a făcut acest pas pentru că moştenise gena fatală a cancerului la sân şi ovarian de la mama ei, Marcheline Bertrand, răpusă de această maladie în 2007, la doar 56 de ani. Diva avea deja în plan să-şi scoată ovarele, dar a trebuit să treacă la acţiune mai repede după ce şi-a făcut analize de sânge în urmă cu două săptămâni. “Au apărut indiciile unui cancer în stadiu incipient. Mi-am spus atunci că trebuie să fiu puternică. Trebuie să fac ceva acum pentru a trăi suficient de mult să-mi văd copiii mari şi să-mi cresc nepoţii.” S-a dus la doctoriţa care a îngrijit-o pe mama ei înainte de a muri, care a fost devastată când a văzut-o. “Arăţi exact ca ea”, i-a zis: “Asta m-a terminat”, a povestit actriţa. “L-a sunat imediat pe soţul său, Brad Pitt (51 de ani), care era în Franţa, iar în câteva ore s-a şi urcat în avion să-i fie alături”.

A aşteptat apoi alte 5 zile rezultatul unor teste suplimentare. În tot acest timp copiii nu trebuiau să o vadă tristă şi dărâmată, chiar dacă simţea că se rupe în bucăţi. A urmat apoi calvarul: o operaţie laparoscopică (n.r. - metodă modernă minim invazivă) de extirpare a ovarelor şi a trompelor uterine, după descoperirea unei tumori la unul din ovare. “Acum sunt la menopauză, nu voi mai putea avea copii şi mă aştept la schimbări fizice, dar încă mă simt feminină”, a adaugat ea. Actriţa e mamă a 6 copii, trei adoptaţi: Maddox (13 ani), Pax (11 ani) şi Zahara (10 ani), şi 3 biologici: Shiloh (8 ani) şi gemenii Pax şi Vivienne (6 ani).

familia_jolie.jpg

Angelina, împreună cu soţul ei, Brad Pitt, şi copiii (de la stânga la dreapta): Maddox (13 ani), Pax (11 ani), Zahara (10 ani), gemenii Pax şi Vivienne (6 ani), Shiloh (8 ani)
Foto: Guliver/Splashnews/Hepta

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1