Andreea Marin regretă divorțul de Tuncay. Prietena «Zânei» dă din casă

andreea_marin_tuncay_ozturk.jpg

andreea marin tuncay ozturk
Andreea Marin și Tuncay Ozturk au fost împreună trei ani
foto: Arhiva Personală

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Vestea divorțului dintre Andreea Marin și Tuncay Ozturk a șocat showbizul românesc. Vedeta noastră a făcut neașteptatul anunț pe Facebook, iar nu doar opinia publică a fost consternată, dar și apropiații de suflet ai „Zânei”.

Una dintre cele mai bune prietene ale Andreei Marin, Roxana Iliescu, a dat tot din casă. Aceasta a povestit, pentru reporterii emisiunii Focus Magazin, difuzată de luni până joi, de la 23.45, la Prima TV, ce a determinat-o pe Andreea să pună capăt mariajului.

„Este un moment, oau, crucial dacă vrei pentru ea, dar am mare încredere că își va lua de aici ce are nevoie, că nu se va feri să treacă prin toate etapele. Pentru noi toți, vestea asta a fost un șoc, nu se aștepta nimeni. După cum se vedeau lucrurile, nu se aștepta nimeni”, e xplicat Roxana.

Deşi iniţial a spus că nu va mai vorbi despre motivele care au stat la baza separării, la numai câteva zile după ce a intentat procesul de divorţ, Andreea Marin a făcut publică motivaţia care a dus la despărţire. „M-am căsătorit cu soţul meu la data de 19.12.2013. Din nefericire pe parcursul căsătoriei au apărut neînţelegeri între noi, ca rezultat al unei incompatibilităţi între valorile şi aspiraţiile noastre, descoperite în timp. Acestea au dus la alterarea relaţiei, generând în ultimul timp între noi o stare de tensiune implicită care mă afectează în mod grav şi care ne-a făcut să fim practic separaţi. Încercările mele repetate de a găsi un compromis nu au dat rezultatele aşteptate. În aceste condiţii continuarea relaţiilor de familie nu mai este posibilă, raporturile dintre noi fiind grav şi iremediabil afectate", a scris ea în actul de divorţ .

Iar așa cum niciun cuplu nu e perfect, nici Andreea Marin și Tuncay Ozturk nu se înțelegeau atât de bine cum făceau să pară în spațiul public. „Andreea a păzit foarte frumos imaginea din afară a acestui cuplu. Își păzește familia, casa. Imaginea era perfectă. Fiecare cuplu e perfect până când nu mai e perfect. Probleme apar în cuplu în fiecare zi. Depinde cum le rezolvi. Acum e un cuplu care e la pragul asumării, Andreea și-a asumat, e și rândul lui Tuncay”, a mai spus Roxana.

Ce ascund postările Andreei de pe Facebook

Prietena Andreei Marin nu consideră că mesajul publicat de Tuncay după anunțul divorțului ar lăsa să se înțeleagă că își dorește împăcarea. „Eu am citit altfel postarea lui, nu am găsit vreun cuvânt care să spună că ar vrea-o înapoi. Am găsit în postările ei în schimb un regret, dar și decizia ei fermă, iar din câte o cunosc, nu ia niciodată o decizie, n-o s-o vezi plângându-se «Vai, ce viață am, că nu știu ce să fac cu soțul meu și cu copilu meu». Ea întâi vede, gândește, analizează și după aceea spune și își asumă”, a mai declarat prietena Andreei.

Totuși, „Zâna” e de neînduplecat. Roxana nu crede că Andreea se va mai întoarce la Tuncay Ozturk. „Partea frumoasă e că pot să evolueze oricum, depinde de ei nu de cei din jur, și de ce învață fiecare, inclusiv din comentariile noastre. Nu e genul care se întoarce! În momentul în care taie e clar că are un motiv foarte serios. E și ea om, în primul rând e femeie, după care e om. Nu mă duceam neapărat la o împăcare, deși, pe cuvânt, în viața asta am văzut de toate, mai ales în viața cuplurilor. Din ce am vorbit cu Andreea Marin, își dorea foarte mult un copil. Mi-a zis c-ar recurge și la fertilizare”, a explicat ea.

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

  • andreea marin

    Andreea Marin (41 de ani) a anunțat pe Facebook divorțul de turcul Tuncay Ozturk și tot pe rețeaua socială a continuat să trimită mici înțepături. După ce fizioterapeutul și-a declarat fățiș dragostea și a avut numai cuvinte de laudă la adresa fostei "zâne a Surprizelor", pe care a și numit-o "femeia vieții lui", Andreea a avut o replică tăioasă.

  • Andreea Marin se află la capătul puterilor, în căsnicia cu şarmantul turc Tuncay Ozturk, mai mic decât ea cu 11 ani. După tentativele eşuate de a ajunge la un numitor comun, vedeta tv şi-a luat inima în dinţi şi a depus o cerere de divorţ la Judecătoria Buftea. În dosar a notat toate nemulţumirile.

  • andreea marin

    Chiar dacă acum Andreea Marin și Tuncay par implicați într-un război al declarațiilor pe Facebook, căsnicia le-a adus foarte multe beneficii amândurora, așa scurtă cum a fost ea. Din angajat în Turcia, Tuncay a devenit proprietarul unei clinici în România, iar Andreea Marin a scăpat de imaginea cernită din timpul mariajului cu Ștefan Bănică Jr.

  • Andreea Marin se pregăteşte de cel de-al treilea divorţ şi, deşi sâmbătă, la Chişinău, avea zâmbetul la purtător, totul era de fapt doar de ochii lumii. Click! a surprins-o ieri, la Bucureşti, ascuzându-şi ochii plânşi şi privirea îndurerată sub o pereche imensă de ochelari. Era un adevărat monument de tristeţe.

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5