Andra le dă sfaturi viitoarelor mămici

andra.jpg

andra catalin maruta
Andra și Cătălin sunt fericiții părinți a doi copii
Foto: arhivă personală

Andra nu este doar o cântăreață extrem de apreciată, ci și o mamă iubitoare. Micuții ei, David și Eva Maria, sunt doi copii norocoși cu o asemenea mămică.

Andra are mari emoţii pentru naşa ei, Anamaria Feher, soţia omului de afaceri Arpad Paszkany, care va aduce pe lume o fetiţă, în curând, așa că vrea să-i fie alături chiar și cu o mulțime de sfaturi. Pe cele două le leagă o prietenie veche de 12 ani. Anamaria îşi aminteşte şi acum cu emoţie de clipa în care Andra i-a dat vestea că era însărcinată cu David. Cele două au stat de vorbă cu cei de la "Focus Magazin": "Mi-aduc aminte de momentele în care era Andra însărcinată cu David şi era foarte simpatică. De exemplu, când mi-a spus că este gravidă cu David, asta a fost deja de mult, de cinci ani, ne-am întâlnit în vacanţă direct, ei veniseră, noi îi aşteptam în locaţia respectivă. şi vine Andra la mine: trebuie să-ţi spun ceva , la care eu spun: ce? Şi se uită aşa la mine şi am început amândouă să plângem", a rememorat Anamaria.

Cu privire la sfaturile pe care i le dă prietenei ei, Andra a spus: "De fapt nu trebuie să ştie foarte multe pentru că o să înveţe odată cu venirea copilului. Fiecare copil e unic, fetiţa aia e unică şi numai mami a ei o s-o înţeleagă, că degeaba îi zicem noi să facă asta sau asta."

Nașa Andrei, creatoare de modă

 

Anamaria s-a lansat în afaceri: creează geci de piele foarte apreciate de mulți dintre artiștii de renume de la noi: "Lista e destul de lungă, ar fi Antonia, Loredana, Ruby, Andra bineînţeles, Inna care e plecată în turneu acuma cu geci, toată trupa Innei are geci de la noi", a spus mândră Ana.

Loading...
 
 

Citește și

 • andra

  Cum vedetele sunt mereu în căutare de schimbări pentru a avea un look proaspăt și în tendințe, iubita cântăreață Andra nu face excepție. Vedeta și-a surprins cele peste 3 milioane de fani de pe Facebook cu o imagine care a arătat-o într-o ipostaza nemaivăzută.

 • andra catalin maruta

  Ziua Îndrăgostiților se apropie cu pași repezi, iar vedetele sunt deja pregătite să-și surprindă persoana iubită. Cătălin Măruță (38 de ani) a fost la cumpărături și i-a cumpărat Andrei (29 de ani) un cadou dintre cele mai dorite de către femei, o bijuterie.

 • andra ana maria feher eva nasa botez

  Cântăreața a devenit mămică pentru a doua oară în urmă cu doar două săptămâni. Andra se simte excelent, de aceea a luat o decizie la care nu se așteptau nici fanii ei.

 • Andra

  Cătălin Măruță (37 de ani) și Andra (28 de ani) sunt constanți în multe privințe și așa au rămas și în alegerea nașilor de botez pentru fiica lor, Eva Maria Ioana, născută pe 23 iulie.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1