Anda Adam s-a transformat în gospodină! Cum arată artista după ce s-a căsătorit | VIDEO

anda_adam_si_diana_munteanu.jpg

anda adam haine largi sarcina secret
Anda Adam s-a neglijat în ultima perioadă
foto: arhiva personală

Anda Adam pare că a trecut de la artista sexy, la gospodina cu forme. Dacă în urmă cu câteva luni, artista era o adevărată apariţie la evenimente, acum, Anda este de nerecunoscut!

Anda Adam şochează pe zi ce trece şi culmea, nu pentru că se dezbracă, ci din contră! De când s-a aşezat la casa ei, blonda a dat uitării hainele sexy şi îndrăzneţe. Pare că artista şi-a schimbat complet garderoba, căci ultimile ei apariţii s-au bazat pe bluze largi sau rochii vaporoase. Ceea ce a lăsat loc de speculaţii în privinţa unei eventuale sarcini. O fi oare însărcinată? Artista nici nu infirmă, nici nu confirmă.

Aflată la un eveniment monden, dedicat trucurilor de înfrumuseţare, cântăreaţa a afişat un look neglijent, demn mai degrabă de o gospodină, decât de artista cea sexy cu care eram obişnuiţi. Potrivit emisiunii Click!, difuzată de luni până joi, de la ora 23.30, la Prima Tv, Anda a fost de nerecunoscut şi doar genele false au mai salvat din imaginea divei. În zadar a încercat însă să-şi ascundă ridurile şi cearcănele în spatele ochelarilor de soare pe care i-a purtat până şi în mall.

La capitolul haine, artista nu a acordat nici de această dată o importanţă deosebită. O pereche de colanţi, o cămaşă largă, decupată la spate şi pantofii sport cu platforme au lăsat-o pe Anda să se simtă comod. Suficient de lungă şi largă, bluza blondei a reuşit să acopere burta şi braţele pufoase, dar a scos la iveală şunculiţele. Cine ştie, poate Anda chiar se pregăteşte să devină mămică.

Până când misterul sarcinii va fi desluşit, Sorin Andrei, proaspătul soţ al artistei, poate culege laudele abdomenului său perfect. Spre deosebire de Anda, tânărul marchează la capitolul pătrăţele aproape la fel de bine ca Victor Slav.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1