Amalia Năstase şi iubitul fac nuntă! Când va avea loc marele eveniment VIDEO EXCLUSIV

amalia_nastase_sarcina.jpg

amalia nastase
Amalia Năstase şi Răzvan Vasilescu vor să facă nuntă după ce se naşte micuţul
Foto: Arhiva personală

Amalia Năstase este din nou gravidă, în patru luni, iar fosta soţie a lui Ilie Năstase se gândeşte serios să facă următorul pas alături de iubitul ei. Amalia şi Răzvan Vasilescu vor să meargă împreună în faţa altarului.

Amalia Năstase (39 de ani) a anunţat în urmă cu două săptămâni că este din nou gravidă. Tatăl bebeluşului este iubitul ei, omul de afaceri Răzvan Vasilescu, cu patru ani mai mic decât fosta soţie a lui Ilie Năstase. Amalia a dezvăluit că vrea să se căsătorească cu Răzvan şi că vor face în curând marele pas. 

"Bănuiesc că da vom instituţionaliza această legătură pentru că un copil vrea să fie cu mama, cu tata, cu acte. Sigur mergem şi la biserică", a declarat Amalia pentru emisiunea Click!, de la Prima TV. 

Însă rochia de mireasă nu este o procupare pentru Amalia acum: mai întâi şi ea şi Răzvan aşteaptă ca bebeluşul să vină pe lume. 

"Sarcina evoluează bine. Am făcut destul ecografii.O să fie un băieţel din câte ştim până acum, că se poate schimba. Sigur va fi o provocare, chiar suntem toţi foarte curioşi cum va fi să ai un bebe băiat pentru că ei sunt mai energici şi mai apropiaţi de mamă", a povestit Amalia Năstase, care mai are două fete, Alessia (8 ani) şi Emma (6 ani).

Fosta soţie a lui Ilie Năstase mărturiseşte că are o sarcină uşoară şi nici nu ştie când au trecut cele 4 luni: "Eşti ocupat tot timpul nu stai să dai foarte multă atenţie fiecărui detaliu al sarcinii şi trece mai repede". 

Nu la fel de repede trece timpul pentru Alessia şi Emma, fetele pe care Amalia le are cu Ilie Năstase. De când au aflat că vor avea un frăţior cele două domnişoare nu mai au linişte. 

"Noi ne gândiserăm la nişte nume, dar au venit fetele şi au schimbat. Ele sunt într-un concurs de nume amândouă şi nu ştim cum se va numi acest copil. Eu cred că va avea două după câte văd, pentru că trebuie să le împăcăm pe amândouă dacă nu au acelaşi nume la sfârşit", a mai spus Amalia.

Totuşi un lucru este sigur. Cel mic nu va purta un nume foarte des întâlnit: "Când eram mică eram foarte nefericită pentru că nu mai era nimeni Amalia...Să fii diferit este de preferat. Bănuiesc că va fi un nume diferit, dar cred că va avea şi un nume de sfânt". 

Printre persoanele care au felicitat-o pentru copil nu s-a aflat şi fostul ei soţ, Ilie Năstase. Deşi au dat nas în nas la un eveniment, Ilie şi Amalia nu au schimbat nici două vorbe. Fostul tenismen nu s-a dezlipit de actuala lui nevastă, Brigitte Sfăt!

Amalia Năstase a fost căsătorită cu tenismenul Ilie Năstase timp de şapte ani, căsnicie din care au rezultat două fete, Alessia şi Emma. Amalia este foarte mândră de micuţe, despre care, anul trecut, în luna octombrie, a povestit ce cariere vor să îmbrăţişeze.

„Copilul devine încrezător în propriile forţe când vede un părinte fericit care este mândru de ceea ce face. În cazul fiicelor mele, Alessia, cea mai mare dintre ele, vrea să urmeze o carieră în PR, la fel ca şi mine, în timp ce Emma ia lecţii de canto şi vrea să devină cântăreaţă. Deşi are 6 ani, ştie să cânte la pian, a învăţat să citească notele muzicale şi este foarte serioasă, ceea ce mă încântă. Este o calitate foarte importantă care o va ajuta pe viitor”, a spus Amalia, pentru Click!

Loading...

Citește și