Agresorul Dianei Enache, condamnat definitiv la închisoare

agresor-enache.jpg

Agresorul Dianei Enache a fost condamnat la închisoare
Citeste tot despre: 

Libanezul care a agresat-o în vara anului trecut pe Diana (18 ani), fiica lui Adrian Enache, a primit luni sentinţa definitivă: el va sta cinci ani în închisoare, în loc de patru, cât primise iniţial.

Kanaan Ali Riad (47 de ani), bărbatul care asigura paza blocului în care locuieşte Adrian Enache, a fost găsit definitiv vinovat de tentativa de viol şi abuz. El va sta cinci ani după gratii, iar după ce îşi va ispăşi pedeapsa, nu va avea voie să se apropie de victima sa ori de familia acesteia la mai puţin de o sută de metri. În plus, libanezul trebuie să-i plătească Dianei despăgubiri de 50.000 de euro.

Diana Enache nu a putut să îl privească în ochi pe libanezul care a atacat-o în casa tatălui ei. 

"Nu este suficientă pedeapsa. Consideraţi că sunt suficiente scuzele după ce un copil este înjunghiat cu cuţitul? Orice părinte ar spune nu", a spus Katia Cicală, avocata Dianei Enache.

Diana Enache nu şi-a putut folosi mâna mult timp

Diana Enache a trecut prin momente cumplite în dimineaţa zilei de 5 iulie 2014, când se întorcea acasă, în apartamentul tatălui ei din zona Băneasa. Portarul Ali Kanaan a atacat-o cu un briceag şi i-a făcut mai multe răni la mâini şi la sâni. Libanezul a fost arestat imediat după agresiune. 

Diana a avut nevoie de mai multe intervenţii, la nivelul sânilor şi a mâinii rănite, pentru a se recupera. Fiica lui Adrian Enache a rămas cu o incapacitate de 10% de folosire a degetelor arătător şi mijlociu de la mâna dreaptă şi riscă să rămână cu acest handicap pe viaţă. În plus, ea a mers la un psiholog, pentru a trece peste traumă. 

 

Loading...

Citește și