Află când și-au pierdut virginitatea bărbații din showbiz-ul românesc VIDEO EXCLUSIV

maticiuc.jpg

maticiuc
Codin Maticiuc a spus că este un bărbat ruşinos atunci când vine vorba de femei.
Foto: Mihai Ionescu

Codin Maticiuc, Bogdan Vlădău şi Ştefan Stan au trecut testul de sinceritate şi au povestit în exclusivitate pentru emisiunea Click!, de la Prima Tv, cum a fost prima lor noapte de dragoste. Florin Chilian încă mai visează la prima noapte de dragoste căci, mai în glumă, mai în serios, artistul se declară virgin.

Vârsta la care domnii din showbiz-ul românesc şi-au pierdut virginitatea este un detaliu picant pentru toată lumea.  Codin Maticiuc, unul dintre Don Juan-ii showbizul-ui românesc a spus că este un bărbat ruşinos atunci când vine vorba de femei. Aşa a fost şi înaintea primei lui experienţe sexuale, care a avut loc în urmă cu aproape 20 de ani.

Pe atunci, Codin nici nu se visa crai de Dorobanţi, singura lui dorinţă era să-şi piardă mai repede virginitatea.

"Nu eram major şi a fost undeva în Amsterdam, în Cartierul Roşu", a spus Maticiuc la emisiunea Click!, de la Prima TV

Pentru Ştefan Stan, prima noapte de amor a fost una cu totul specială. Cântăreţul nu s-a aruncat cu capul înainte şi a aşteptat să se îndrăgostească.Tatăl său l-a învățat toată partea teoretică.

"Îi povesteam tatălui foarte mândru, <<gata, domne, sunt bărbat>>", a spus arttistul.

Bogdan Vlădău nu s-a grăbit nici el prea tare să devină bărbat. Iubita lui de atunci era cu un an mai mică, iar cântăreţul recunoaşte că nu a făcut performanţă în pat.

"Era o vârstă rezonabilă, cred că e şi acum o vârstă rezonabilă.  Eu mi-am început viaţa sexuală la 17 ani", a declarat acesta pentru Click!

Florin Chilian i-a întrecut pe toţi! Glumeţ din fire, artistul a spus că el încă se consideră virgin.

"Sunt un tânăr debutanmt în ale sexului. Sunt virgin, sunt ultimul virgin din showbiz şi aştept marea iubire. Vreau să mă căsătoresc virgin", a glumit Chilian.

 

 

 

Loading...