Un fost concurent din echipa lui Smiley la "Vocea României" ne spune „Bună dimineaţa” la radio

marius_stoica.jpg

Marius Stoica, "Vocea Romaniei"
Marius Stoica a i-a încântat pe telespectatori cu timbrul vocii sale
Foto: Pro TV

Vi-l amintiţi pe Marius Stoica? În 2017, la "Vocea României", emisiunea-concurs difuzată de Pro TV, participa şi Marius Stoica. El a ales să facă parte din echipa lui Smiley. În 2018, Stoica a primit un agajament greu de refuzat.

Marius Stoica este bucureștean, om de radio de 11 ani şi activează ca prezentator la diverse evenimente. Muzica este o pasiune la fel de mare ca și radioul, motiv pentru care a participat la ultimul sezon al emisiunii “Vocea României”, în echipa lui Smiley. După participarea la show-ul difuzat de Pro TV, el a primit propunerea de a face echipă cu Răzvan Petre, la Matinalul Bucureşti FM.

“Această emisiune trezește bucureștenii și cu informații foarte utile, dar și cu multă voie bună”, explică Marius. Din 19 martie,  de luni până vineri, de la 6.30 la 10.00, Stoica şi Petre vor spune “Bună dimineața, București!” pe 98,3 sau live pe bucurestifm.ro și pe aplicația pentru telefon. Matinalul aduce și noutăți: provocări inedite pentru ascultători și invitați, concursuri, campanii și zâmbete. Răzvan Petre are 35 de ani, e din Constanţa și lucrează în industria radio de 14 ani. “Dacă la Matinal îi invităm pe cei mai în vogă artiști, muzica postului nu putea să fie altfel. De altfel, mai toți artiștii care se aud acum pe radio au venit pentru prima dată la noi în studio, iar multe dintre piesele care au devenit hit-uri s-au auzit pentru prima dată la București FM”, se laudă Răzvan.

Click! spune

Bucureşti FM emite din anul 1990. Deși denumirea a fost schimbată în timp (Antena Bucureștilor, Radio București), postul oferă informaţii despre tot ceea ce se întâmplă în metropolă (administrativ, social, educativ, economic, cultural şi sportiv).

loading...
Loading...

Citește și