Tom Hanks şi Rita Wilson sunt căsătoriţi de 31 de ani. Cum au reuşit să aibă un mariaj longeviv

shutterstock_480965467ok.jpg

Toate provocările le-au făcut dragostea şi mai puternică @shutterstock
clickpentrufemei.ro
Citeste tot despre: 

Când vine vorba despre Hollywood, despărţirile şi divorţurile cu scântei sunt mai frecvente, aşa că e greu să asociezi o legătură formată în „cetatea filmului‟, despre care să auzi lucruri bune şi după trei decenii de la formarea ei. Una dintre excepţii îi are în prim-plan pe Tom Hanks (64 de ani) şi pe soţia lui, Rita Wilson (64 de ani).

Actorul american Tom Hanks şi actriţa Rita Wilson sunt căsătoriţi de nu mai puţin de 31 de ani. Au trecut prin multe împreună, inclusiv s-au infectat cu virusul care a cucerit planeta, COVID-19. Cu toate acestea, provocările vieţii în doi nu i-a despărţit, ci le-a consolidat relaţia. În numeroasele interviuri oferite de starul hollywoodian, Hanks a dezvăluit secretele unui mariaj trainic, împlinit.

Cei doi s-au întâlnit în timpul filmărilor pentru „Volunteers‟ în 1985, ecranizare pentru care au jucat un cuplu îndrăgostit. Au început o relaţie romantică, deşi Hanks avea deja soţie şi doi copii, iar Wilson era logodită. După trei ani de relaţie secretă, Hanks a divorţat de soţie şi a cerut-o în căsătorie pe Wilson.

Citește aici care sunt principiile pe care se bazează mariajul celor doi actori hollywoodieni, Tom Hanks and Rita Wilson, căsătoriți de mai bine de trei decenii.

 

 

Loading...
 
 

Citește și

  • Actorul american Tom Hanks a devenit bunic pentru prima oară la vârsta de 54 de ani, odată cu venirea pe lume, marţi, a micuţei Olivia Jane, fiica lui Colin Hanks şi a soţiei sale, Samantha Bryant.

  • Tom Hanks şi Rita Wilson

    Sunt celebri şi bogaţi, dar au un mare of. Fiul lor, Chester Hanks, îi face de râs în ultimul hal, potrivit publicaţiei “National Enquirer”.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1