«Sosia lui Moni» recunoaşte: «Am fost la vila lui Irinel, dar....»

Alexandra Hodiş, elevă în clasa a XII-a în Cluj, a apărut de câteva ori la braţul lui Irinel Columbeanu, iar ieşirile celor doi au dus la zvonuri confom cărora afeceristul şi frumoasa de 18 ani ar avea o relaţie.

Deşi s-a speculat chiar că Irinel i-a dat inel de logodnă şi au planuri serioase pe viitor, Alexandra a mărturisit că nu o interesează măritişul deocamdată şi se va concentra pe şcoală în perioadă umrătoarea, mai ales că are un examen important de susţinut, bacalaureatul.

"Sunt prea tânără pentru o nuntă acum. Voi lua o pauză de la toate activităţile, deocamdată, pentru că am de susţinut bacalaureatul. Nu am un iubit în perioada aceasta. Mă concentrez doar pe şcoală. De doi ani fac modelling. Am ajuns unde sunt prin propriile puteri, fără compromisuri. M-am apucat de modelling doar din plăcere. E ceva care vine din interior. Mă aşteptam la izbucnirea aceasta a presei, toată lumea mă avertiza să mă pregătesc pentru asta, că va veni momentul", a declarat Alexandra pentru ziarulring.ro.

Cu toate că a recunoscut că a fost la vila din Izvorani, şatena a insistat că nu a mers singură, cu atât mai puţin nu a dormit acolo: „Într-adevăr, am fost la vila domnului Columbeanu, dar nu singură, ci alături de cei de la agenţia de modelling din Cluj. Nu am dormit niciodată la Izvorani".

FOTO EXCLUSIV Iri i-a luat pantaloni de 45 de milioane


Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1