Scrisorile lui Stanca. In memoriam: Bamboo,

A apărut aşa, dintr-o dată, pe harta mondenă a Bucureştilor.

Strategic şi pe blat, lumea îi zicea ”clubul lui Bote”. Nici pomeneală. Bote era prieten, poate şi un mic acţionar, dar el a chemat lumea bună acolo…El l-a umplut ca pe o cămară a bunicii…Cu ”Lumea bună”, adică proştii sadea. Şi mai ales snobii. Nu degeaba i se spunea -  şi, nu era singurul definit aşa – ”club de fiţe”. De altfel, când cu un scandal de divorţ al unei vedete la zi am aflat cine e, sau sunt, proprietarii lui…Cert e că era printre cele mai căutate, dotate, mondene, pe bune… Lumea bună acolo era. Cea a nopţilor feerice, a iluziilor de basm, a licorilor fine, colorate exotic.. fie ele chimice sau etilice. Era Mecca, capitala, comitetul central al fiţelor, al combinaţiilor amoroase, oneroase, arţăgoase şi firoscoase…un erotodrom de unde decolau mari zboruri amoroase. Mă tot chinui să-l definesc mai bine, apelând la mitologie, istorii şi cred că am găsit… era un Babel dâmboviţean…
Când a fost cu crima din ”Colectiv”, care a avut consecinţe catastrofale pentru bietele victime şi familiile lor, plus guvernul Ponta (!), cred că a fost o grabă inexactă. ”Bamboo” trebuia să ardă! El făcea ecoul şi mai mare… cădea şi guvernul Italiei… (E doar o supoziţie neagră şi amară ... ). Căci iată, ”Bamboo”, clubul esoteric al snobilimii valahe a fost umilit. A fost ars într-un incendiu banal; fără morţi, răniţi; drame, tragedii; execuţii politruce, demiteri; tradiţionalul şi exoticul Arafat; fără avidul general emfatic, care dacă mai avea puterea inventa şi gradul de ”general cu 7 stele” ca la cognac. ”Bamboo” s-a stins, dar fără glorie… după ce s-a ales praful şi de ”gemăna” sa: ”Loviturica din 22 Ianuarie”. Căci, jur!, aflând matinal despre ”Bamboo”, am întrebat dacă nu s-a pornit încă nimic contra Guvernului? Cine or fi, Doamne, blestemaţii criminali care au intronat o sângeroasă tradiţie românească? Anume: un guvern trebuie să cadă însoţit de un incendiu colectiv. E ca un ritual barbar… Arză-le-ar familiile în el, ălora care au făcut şi mai fac//compun//născocesc astfel de tragedii!
Uneori, îmi dau bobârnace-n urechi să realizez dacă e adevărat ce trăiesc? Or, doar mi se năzare ca-ntr-un vis cocainic, sau o călătorie de substanţe…
Bamboo ?...
”Vom face altul/Pe lac în jos/Altul mai trainic/Şi mai fiţos…” 

Loading...

Citește și

 • simona trasca incendiu bamboo scandal facebook

  Schimb de replici halucinant între Simona Traşcă şi o tânără care a intrat pe profilul ei de socializare să-i reproşeze că apare prea mult la televizor după incendiul din clubul Bamboo, în care blonda se afla alături de Loredana Chivu şi mai multe prietene în noaptea de vineri spre sâmbătă. Deranjată de comentariile fetei, blonda a uitat că discuţia se poartă la vedere şi s-a dezlănţuit aducându-i fetei jigniri pentru că a îndrăznit să-şi dea cu părerea. Totul a pornit de la un mesaj publicat de vedetă pe Facebook.

 • catalin botezatu club bamboo

  Clubul Bamboo este distrus în totalitate, o afacere prosperă care i-a adus în pragul falimentului pe asociaţii localului. Unul dintre ei a vorbit despre posibilitatea ca acest incendiu să fi fost provocat, fiind a doua oară în ultimii 12 ani când pompierii sunt solicitaţi să intervină pentru a stinge flăcările ce au mistuit totul. Cătălin Botezatu, unul dintre acţionarii clubului, a lăsat să se înţeleagă că este vorba despre o mână criminală.

 • valeria de monaco incendiu bamboo

  Aniversare cu ghinion pentru Valeria de Monaco, posesoarea celor mai mari silicoane din showbiz! Focoasa blondă a terminat seara cu un atac de panică şi într-un fum înecăcios după ce îşi invitase prietenii, vineri noapte, să petreacă alături de ea în club Bamboo. Speriată, vedeta a plecat pe fugă spre ieşire, doar cu hainele de pe ea şi telefonul mobil pe care îl avea în mână.

 • joshua castellano bamboo club incendiu

  Joshua Castellano, patronul clubului Bamboo şi unchiul lui Vicenzo Castellano, tatăl fetiţei Antoniei, a fost de faţă în momentul în care flăcările au izbucnit în clubul Bamboo. Bărbatul, asociatul lui Cătălin Botezatu în această afacere, nu a stat cu mâinile în sân şi a acţionat imediat. Deşi părea că a reuşit să lichideze incendiul, martorii spun că totul s-a reaprins şi a provocat o imensă pagubă.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1